Érzelmi sík

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Eger

Alig néhány nap, és a hónap utolsó szombatján magunkba szívhatjuk Eger mámoros atmoszférájának illatát! No, nem korunk technikai civilizációjának kipufogó gázaira gondolunk, hanem arra, amiről már a múlt század közepén Hamvas Béla is megemlékezett, a környék tüzes vöröséből (bikavér) áradó szerelem illatára, ami betölti láthatatlan energiáival az egri régiót!
Előadásunknak és a beszélgetésnek ez is témája lesz, a szerelem, a szeretet párkapcsolatban, hiszen mi is lehetne mindig aktuálisabb téma a nő-férfi kapcsolódásnál!
 

Sík: 
Érzelmi sík
Település: 
Budapest VI. kerület

A RÉSZVÉTELHEZ ELŐZETES JELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A LENTI EMAIL CÍMEN!

Egy nagyon különleges előadás esttel készülök, ugyanis olyan személyeket hívtam meg, hogy osszák meg üzenetüket, akiket személyesen is jól ismerek és nagyra tartom azt az értéket, látásmódot és életigenlést, amit hordoznak magukban és meg is élnek.

4 vendégelőadó osztja meg azt az üzenetet, amit jelenleg úgy érez, hogy az egész világgal megosztaná, ami őket is mozgatja, inspirálja a mindennapjaikban, és amivel kapcsolatban elmesélik saját megéléseiket is.

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest XIV. kerület

Bejelentkezés szükséges a részvételhez a lenti e-mail elérhetőségen!

Kittivel a tapasztalatainkat osztjuk meg ezen az estén, mind a saját, mind a segítői életünkben tapasztalt változások esszenciáját, hogyan tudtunk mi, és hogyan tudtak az emberek megváltozni, szép párkapcsolatba kerülni, elmagányosodott életből értékes barátságokat teremteni, szegénységből bőségbe lépni, összességében jobb és boldogabb életet élni.

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest XIV. kerület
Bejelentkezés szükséges a részvételhez a lenti e-mail elérhetőségen!
 
A programsorozatot a tréneri tapasztalataim ihlették, hogy átadjam, hol vannak elakadva általában az emberek, milyen folyamatokra nem látnak rá önmaguktól, míg nem kapnak egy külső visszajelzést.
A program két részből áll, az első kicsit több mint fele előadás, amit én tartok, a második pedig interaktív beszélgetés.
 
Előadás és beszélgetés témája:
 

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Veresegyház

Kinek szól ez a nap?

Aki egyedül van, és szeretne párkapcsolatot, vágyik egy társra. Fontos a mondat második része, mert van sok-sok egyedülálló ember, akiben sokkal erősebb a félelem egy kapcsolattól, mint a vágya egy kapcsolatra!

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest XIV. kerület

Az év vége előtt nem sokkal önismereti tarot játékra invitállak, kifejezetten azzal a céllal hogy a rajtad lévő felesleges terheket megleld a játékon keresztül és tudatosan tehermentesítsd magad az év végéig.
Az új évet felesleges batyuk nélkül indítva, új célokat kitűzve kezdheted!

Az esemény csoportos. Maximális létszám 20 fő. Kérlek részvételi szándékodat erősítsd meg egy e-maillel az opra.edina@gmail.com e-mail címen.

Az esemény adományos.
Ajánlott adomány: minimum 2.500,- Ft / fő

Sík: 
Fizikai sík
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Patca

Közösségünk egyik legfontosabb tartóoszlopa a hosszú hétvégék, amikor is könnyed eleganciával napokig együtt töltjük az időnket. Nagyon mély és hosszú távú barátságok köttettek már ezen alkalmakkor, akik visszatérnek folyton egymás társaságáért, ugyanakkor remek belépő közösségünkbe a bátraknak is, akik még nem ismernek bennünket, de szeretnének minőségi emberi kapcsolatokat, itt találni fognak.

Idén tavasszal a Zselicbe látogatunk Kaposvár környékére, Somogy megye páratlan szépségű vidékére.

Oldalak