Egyedüllétből kapcsolatba: tudatosan

Dátum, időpont: 
2020. június 28. - 09:00 - 18:00
Település: 
Helyszín: 
Pilisszentlászló

Kinyílt újra a világ. Most mindennél jobban érezhettük, milyen fontosak a szociális élő kapcsolataink, mennyit jelent a család, a társ, a barátok, közösségek, most, hogy a hiányt éltük meg.

Ezzel a programmal ahhoz szólunk Judittal, akiben feléledt a vágy, hogy társat szeretne, aki a szíve mélyén elhatározta, hogy most cselekszik, és egyedüllétéből társat teremt tudatosan. Igen, tudatosan, mi ennek a tudását tudjuk átadni, mert ehhez értünk, így csináltuk mi is. Ketten visszük a programot, mert a hitelesség számunkra mindennél fontosabb, hogy a példánkat mutassuk. Judit a finom női erőt, én a férfi oldalt képviselem, így születik az egyensúly.

A napról:

Sok éves segítői tapasztalatom a témában arra ösztökélt, hogy szervezzek egy ilyen csoportos napot időnként, mert vannak emberek, akik csoportban tudnak befogadóak lenni. A tudatos pártalálás eltér nagyon sok tekintetben a hagyományos úttól, éppen ezért a végeredmény is jellemzően más. Egy felkészült, letisztult, és fókuszált ember, aki tudatos a témában erős, kiegyensúlyozott, bizalommal, tisztelettel és szeretettel teli kapcsolatban él a folyamat után. 

Judittal egyrészt elméleti, másrészt gyakorlati tapasztalatainkat adjuk át, miként csináld, hogyan készülj fel, tisztítsd le magad, és formálj magadnak egy szép társzövetséget. Megmutatjuk miként változz, hogy a világ is megváltozzon körülötted, és hozzád való társat vonzz az életedbe. A példánkat mutatjuk, mert mindketten hiszünk benne, hogy csak arról érdemes beszélni, amit meg is tettünk, ez a hitelesség.

Ami fontos: A programot a természetben tartjuk, a gyönyörű szurdok völgyben Pilisszentlászló mellet, az Apátkúti patak völgyében. Sokat nem fogunk túrázni, csupán néhány kilométert, most nem a vándorlás a fontos, hanem a természetes környezet. Magánban a bejelentkezéskor megbeszéljük mivel készülj. Eső, rossz idő esetén Veresegyházon, nálam lesz a program.

Jöjjön, aki tisztelettel teli, szeretetalapú, könnyed és emelő kapcsolatra vágyik! A létszám maximált, kiscsoportos a hatékonyság miatt!

Amit kérünk: Nyitott, okulni vágyó, és változásra hajlamos ember légy, tele kíváncsisággal, és tettvággyal! Lássuk be, valamit változnod kell, mert amit eddig csináltál az az egyedüllétet eredményezte, vagy boldogtalan kapcsolatokat!

Részvétel:

15 000 Ft/fő. 

Regisztráció a részvételi díj kifizetésével!

Lemondási feltételek:

A program indulásának időpontjához viszonyítva a részvétel lemondása esetén:

20 nap és az részvételi díj befizetése között: Az részvételi díj értékének 50%-a kerül visszafizetésre

10-19 nap között: Az részvételi díj értékének 20%-a kerül visszafizetésre

0-9 nap között: Az részvételi díj értékének 0%-a kerül visszafizetésre

Időpont: 2020. június 14. vasárnap

Helyszín: Nagymaros

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

+36 30 977 1853

info@egyhullamhosszon.hu