Pilisszentlászló

Település: 
Pilisszentlászló

Bejelentkezés szükséges a részvételhez.

Voltam itt nyáron két alkalommal is, és csak a legek nyelvén tudok róla beszélni. Varázslatos a patakvölgy. Egy nem túl nehéz, kellemes túrát raktam össze, élvezni fogjuk minden percét. Nem fogunk rohanni, mert sok a látnivaló. Végigmegyünk a patakvölgyben, és a Pap-hegyen meg vissza.

A táv 13,5 km, és 300 méter szintkülönbség.

Gyere, tarts velünk egy kellemes túrára! Mozduljunk ki együtt a szabadba...

Sík: 
Fizikai sík
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Pilisszentlászló

Különleges programsorozat azok számára, akik nyitottak az önismeretre, szeretnek kint lenni a szabadban, ahol tapasztalatom szerint sokkal inkább tud működni az ember kreativitása, probléma megoldó mechanizmusai.

Olyan teret teremtek ezeken a kirándulásokon, ahol adott témában könnyedén tudjuk átlátni bővebb társadalmunk és szűk környezetünk ránk gyakorolt hatásait, a mintákat, amik belénk kódolódtak életünk során elakadásokat és problémákat okozva, amik nélkül szebb, és derűsebb lenne az életünk.

Település: 
Pilisszentlászló

Pilisszentlászló közelében van egy elvarázsolt táj, a Bükkös-patak völgyében. Jártam itt már tavaly a kék-túrám alkalmával, és akkor szemeltem ki a helyet, mivel remek adottságokkal rendelkezik, autóval kényelmesen megközelíthető, ideális piknikezni, és rövid kirándulásra felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

A napokban elmentem terepfelmérésre, ott is sátraztam két éjszakát, és mondanom sem kell, gyönyörű volt minden pillanat, amit a környéken barangoltam.