Önismereti túrák - Párkapcsolat

Dátum, időpont: 
2019. szeptember 22. - 10:00 - 17:00
Település: 
Helyszín: 
Pilisszentlászló

Különleges programsorozat azok számára, akik nyitottak az önismeretre, szeretnek kint lenni a szabadban, ahol tapasztalatom szerint sokkal inkább tud működni az ember kreativitása, probléma megoldó mechanizmusai.

Olyan teret teremtek ezeken a kirándulásokon, ahol adott témában könnyedén tudjuk átlátni bővebb társadalmunk és szűk környezetünk ránk gyakorolt hatásait, a mintákat, amik belénk kódolódtak életünk során elakadásokat és problémákat okozva, amik nélkül szebb, és derűsebb lenne az életünk.

Hitem és tapasztalatom, hogy gondos szakmai vezetés és támogatás mellett (ez vagyok én) egy közösség bámulatosan ügyesen tud egymás segítségére lenni, kibontani a problémák gyökereit, és azokra megoldásokat találni. Kint a szabadban, jó emberek között, remek témákkal tenni érted, tenni egymásért, ezt álmodtam, és ezt hoztam létre.

Tematika: A nap első felében általánosságban beszélek az adott témáról, megosztom a tréneri tapasztalataimat, majd a nap második részében konkrét eseteket bontunk ki. Aki elhozza a sajátját, az megoldást kaphat, de nem kötelező természetesen, aki csendesen szeretne tanulni tőlem, és mások életéből, tapasztalataiból, azt is megteheti.

Aktuális túra: Időpont: 2019. szeptember 22. vasárnap 9:40 – 17:00

Téma: Párkapcsolat

Téma bővebben: Mostanság elég nagy káosz van a párkapcsolatok világában, nem igazán találják az emberek a magukhoz valót. Ennek sok oka van, családi minták, társadalmi kódok, az individuális gondolkodás, rugalmatlanság, félelmek, elvárások, és még sorolhatnám, miért nem működnek sokszor a kapcsolatok, vagy miért reked valaki egyedüllétben.

A kiránduláson átbeszéljük ezeket a gátló tényezőket, és megoldásokat találunk közösen, akár egy élő kapcsolat kiegyensúlyozásáról, akár egy kapcsolat teremtéséről legyen szó. Elég fontosnak tartom, hogy olyan emberek jelentkezzenek, akik valóban megoldásokat akarnak, ne csak azért jöjjön valaki mert izgi a téma, és kíváncsi a nagy tapasztalatomra.

Helyszín: Pilisszentlászló környéke

Táv: 10 km alatt, csekély szintkülönbséggel

Találkozó: Pilisszentlászló, községháza előtt

Utazás: Autóval egyértelmű. Tömegközlekedéssel Szentendrére HÉV-el, és onnan indul a buszállomásról a HÉV mellől 9:05-kor Pilisszentlászlóra és 9:35-kor ér a Községháza állomásra. Visszafelé óránként megy Szentendrére busz. Telekocsis szervezés lesz, így valószínűleg autókba lesz mindenki összeszervezve.

A kirándulásra hozz magaddal:

· Nyitottságot és bölcsességet.

· Ételt és italt magadnak, ami kitart egész nap.

· Az öltözetet előtte magánban egyeztetjük

· Részvétel: Egy hullámhosszon tagoknak 3500 Ft/fő, mindenki másnak 4500 Ft/fő. A program 18 éven felülieknek szól.

Regisztráció a részvételi díj kifizetésével érvényes. Kiscsoportos program, a helyeket a regisztráció sorrendjében töltöm fel.

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu

+36 30 977 1853