Egy Hullámhosszon együttlét - Somogy

Dátum, időpont: 
2020. június 19. - 12:00 - 2020. június 21. - 14:00
Település: 
Helyszín: 
Patca - Katica Tanya

Közösségünk egyik legfontosabb tartóoszlopa a hosszú hétvégék, amikor is könnyed eleganciával napokig együtt töltjük az időnket. Nagyon mély és hosszú távú barátságok köttettek már ezen alkalmakkor, akik visszatérnek folyton egymás társaságáért, ugyanakkor remek belépő közösségünkbe a bátraknak is, akik még nem ismernek bennünket, de szeretnének minőségi emberi kapcsolatokat, itt találni fognak.

Idén tavasszal a Zselicbe látogatunk Kaposvár környékére, Somogy megye páratlan szépségű vidékére.

Tervezünk sok szabadidős programot, köztük túrát, csillagparkot látogatunk, várost nézünk, Szennai Skanzen is a tervek között, és hívok két számomra nagyra becsült barátot is, akikkel sokat beszélgetünk majd csoportosan emberek segítéséről, társadalomról, gyógyulásról, boldog életről.

A leutazás telekocsis rendszerben történik, mert Patcára autóval lehet eljutni.

Program:

Április 17. péntek: 12:00-tól érkezés.

Természetesen ebéddel várunk, utána pedig kirándulunk egy nagyot a Somogyi-dombságban. Szennára megyünk át a Skanzent nézzük meg körtúrában, 11 km. Akik nem szeretnének kirándulni, de kíváncsiak a Skanzenre, átjönnek kocsival. Este, vacsora után közös beszélgetést tervezek tudatosságról egy mentálhigiéniás szakember barátommal.

Április 18. szombat:

Délelőtt folytatjuk a beszélgetést, de már egy másik barátom is bekerül a körbe, aki varázslatos személyiségét már évek óta van szerencsém élvezni. Nagy meglepetés lesz, egyszer írtam róla egy blogot, itt találod:

https://magambanatarsam.blog.hu/2017/08/25/budai_hegyeken_at

Délután irány a csillagpark a Zselic szívébe. Egy két órás programra jelentettem be a csoportot. Aki akar, gyalogol velem, aki nem, az jön autóval. Vacsora után kötetlen program, társasozás, stb.

Április 19. vasárnap:

Délelőtt, akinek van kedve csatlakozik hozzám, a következő időszak várható társadalmáról osztom meg a töprengéseim eredményét. Erről aztán beszélgetünk, miután kellően sokkoló voltam. Délután összepakolunk, és átmegyünk Kaposvárra, várost nézünk, majd haza…

Részvétel:

2 éjszakára/3 napra: 32 000 Ft

Ár 18 év alattiaknak:

2 éjszakára/3 napra: 24 000 Ft
Ebben benne van minden kaja (reggeli, ebéd, vacsora) és a szállás költsége. Ami nincs benne, az ital. Teát főzünk, kávét szintén, tej lesz rendes és növényi tej is, minden másféle italról magadnak szükséges gondoskodni.

Az ételeket magunknak készítjük, lehetőség van normál, és Vegan étrendre is. Erika és Éva lesz ismét a konyhatündér, ők főznek ránk.

Bejelentkezés nálam, a részvételi díj kifizetésével.

Lemondási feltételek:

A program indulásának időpontjához viszonyítva a programon való részvétel lemondása esetén:

40 nap- regisztráció időpontja között: A részvételi díj értékének 50%-a kerül visszafizetésre

20-39 nap között: Az részvételi díj értékének 20%-a kerül visszafizetésre

0-19 nap között: Az részvételi díj értékének 0%-a kerül visszafizetésre

További részletek és bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

+36 30 977 1853

info@egyhullamhosszon.hu