Önismereti túrák - Értékesség, önbecsülés

Dátum, időpont: 
2019. június 09. - 09:00 - 17:00
Település: 
Helyszín: 
Pilisszántó

Különleges programsorozat azok számára, akik nyitottak az önismeretre, szeretnek kint lenni a szabadban, ahol tapasztalatom szerint sokkal inkább tud működni az ember kreativitása, probléma megoldó mechanizmusai.

Olyan teret teremtek ezeken a kirándulásokon, ahol adott témában könnyedén tudjuk átlátni bővebb társadalmunk és szűk környezetünk ránk gyakorolt hatásait, a mintákat, amik belénk kódolódtak életünk során elakadásokat és problémákat okozva, amik nélkül szebb, és derűsebb lenne az életünk.

Hitem és tapasztalatom, hogy gondos szakmai vezetés és támogatás mellett (ez vagyok én) egy közösség bámulatosan ügyesen tud egymás segítségére lenni, kibontani a problémák gyökereit, és azokra megoldásokat találni.

Kint a szabadban, jó emberek között, remek témákkal tenni érted, tenni egymásért, ezt álmodtam, és ezt hoztam létre.

Tematika: A nap első felében általánosságban beszélek az adott témáról, megosztom a tréneri tapasztalataimat, majd a nap második részében konkrét eseteket bontunk ki. Aki elhozza a sajátját, az megoldást kaphat, de nem kötelező természetesen, aki csendesen szeretne tanulni tőlem, és mások életéből, tapasztalataiból, azt is megteheti.

Aktuális túra:

Időpont: 2019. június 9. vasárnap 09:00 – 17:00

Téma: Értékesség, önbecsülés

Téma bővebben: Korunk társadalmi beidegződései és kódjai a családon keresztül már kora gyermekkorban létrehozzák az önértékelés kibillenését. Tréneri tapasztalatom, hogy alig van ember, aki egyensúlyban van önmaga elfogadásával, megbecsülésével, szeretetével, és nyilván ez kihat minden emberi kapcsolódására. Arról szól ez a nap, hogy miként tudunk önmagunk értékességét rendbe tenni, és ezáltal kivirágoztatni életünket. Hozd magaddal a témádat, és hazaviszed a megoldásodat.

Helyszín: Pilisszántó és környéke

Találkozó: Pilisszántó, községháza buszmegálló

Utazás: Autóval egyértelmű. Tömegközlekedéssel 8:05-kor indul Budapest Árpád híd autóbusz állomásról busz, és 9:08-kor ér Pilisszántó községháza megállóba. Visszafelé óránként megy Budapestre busz.

A kirándulásra hozz magaddal:

·        Nyitottságot és bölcsességet.

·        Ételt és italt magadnak, ami kitart egész nap.

·        Az öltözetet előtte magánban egyeztetjük

·        Részvétel: Egy hullámhosszon tagoknak 3500 Ft/fő, mindenki másnak 4500 Ft/fő. A program 18 éven felülieknek szól.

Regisztráció a részvételi díj kifizetésével érvényes. Kiscsoportos program, a helyeket a regisztráció sorrendjében töltöm fel.

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu

+36 30 977 1853