Önismereti túrák - Családfa

Dátum, időpont: 
2019. április 07. - 10:00 - 17:00
Település: 
Helyszín: 
Börzsöny

Különleges programsorozat azok számára, akik nyitottak az önismeretre, szeretnek kint lenni a szabadban, ahol tapasztalatom szerint sokkal inkább tud működni az ember kreativitása, probléma megoldó mechanizmusai.

Olyan teret teremtek ezeken a kirándulásokon, ahol adott témában könnyedén tudjuk átlátni bővebb társadalmunk és szűk környezetünk ránk gyakorolt hatásait, a mintákat, amik belénk kódolódtak életünk során elakadásokat és problémákat okozva, amik nélkül szebb, és derűsebb lenne az életünk.

Hitem és tapasztalatom, hogy gondos szakmai vezetés és támogatás mellett (ez vagyok én) egy közösség bámulatosan ügyesen tud egymás segítségére lenni, kibontani a problémák gyökereit, és azokra megoldásokat találni.

Kint a szabadban, jó emberek között, remek témákkal tenni érted, tenni egymásért, ezt álmodtam, és ezt hoztam létre.

Tematika: A nap első felében általánosságban beszélek az adott témáról, megosztom a tréneri tapasztalataimat, majd a nap második részében konkrét eseteket bontunk ki. Aki elhozza a sajátját, az megoldást kaphat, de nem kötelező természetesen, aki csendesen szeretne tanulni tőlem, és mások életéből, tapasztalataiból, azt is megteheti.

Aktuális túra:

Időpont: 2019. április 7. vasárnap 10:00 – 17:00

Téma: Családfa

Téma bővebben: Kapcsolódásaink a felmenőinkhez (generációkra vissza) és gyermekeinkhez alapvetően befolyásolják életünket. Könnyed, kiegyensúlyozott, és érett kapcsolatok a családban elengedhetetlen alappillérei egy boldog, és derűs életnek, nélkülük csak baj terem. Neheztelés, elhidegülés, zavaros kapcsolati viszonyok között egyéb más életterületek is rendellenesen működnek, mint párkapcsolat, egészség, önmegvalósítás, stb. Hozd magaddal a témádat, és hazaviszed a megoldásodat.

Helyszín: Nagymaros és Kismaros feletti dombokon barangolunk, gyönyörű helyen, szép kilátással a Dunakanyarra, Visegrádra.

Találkozó: Nagymaros-Visegrád vasútmegálló

Utazás: Autóval egyértelmű. Tömegközlekedéssel 9:07-kor indul Budapest Nyugati pályaudvarról zónázó Szobra, és 9:48-kor ér Nagymaros-Visegrád állomásra. Visszafelé óránként megy Budapestre vonat.

A kirándulásra hozz magaddal:

·        Nyitottságot és bölcsességet.

·        Ételt és italt magadnak, ami kitart egész nap.

·        Az öltözetet előtte magánban egyeztetjük

·        Részvétel: Egy hullámhosszon tagoknak 3500 Ft/fő, mindenki másnak 4500 Ft/fő. A program 18 éven felülieknek szól.

Regisztráció a részvételi díj kifizetésével érvényes. Kiscsoportos program, a helyeket a regisztráció sorrendjében töltöm fel.

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu

+36 30 977 1853