ÉN-állítás

Dátum, időpont: 
2018. október 06. - 10:00 - 18:00
Település: 
Helyszín: 
Veresegyház, Mosonyi Mihály út 27.

Az ÉN-állítás lehetőség arra, hogy képes legyél rálátni saját magadra kívülről, s ezáltal megérthesd, hogy miért vannak benned és körülötted adott módon a dolgok.
A rálátás, felismerés, megértés mellett mindig elmegyünk addig, hogy a saját állításodban pillanatnyi képességeidnek megfelelően megoldást, feloldást is találj az adott témában.

Lehet konkrétummal érkezni, amire szeretnél ránézni, és amin szeretnél változtatni, legyen az akár egy fizikai tünet, élethelyzet, lelkiállapot. Bármivel érkezhetsz, amivel úgy érzed, hogy szeretnél foglalkozni, szeretnél rálátni, szeretnéd feloldani, szeretnél rá megoldást találni.
És érkezhetsz úgy is, hogy nem tudod konkrétan megfogalmazni még, hogy mi az, ami a te témád, viszont érzed, hogy valami van, ami foglalkozást igényel benned vagy az életedben. 

Nem kell, hogy jártas legyél hasonló élményben, semmilyen gyakorlati vagy elméleti tudás nem szükséges hozzá, az ÉN-állítás bárki számára nyitott, aki szeretne magával foglalkozni. 

Egy egész napos intenzív folyamat, ahol nem csak a saját állítások adnak felismerést, megértést, oldódást, hanem mindenki másé is.

A foglalkozás kiscsoportos, ezért mindenki részt vesz az állításokban.

Leírás azok számára, akiknek még nem volt korábban tapasztalata hasonló élményben (mint pl. családállítás vagy szomatodráma):

Képzeld el, hogy egy színpad előtt ülsz, és a nézőközönség csakis te vagy és a mentorod, segítőd ( ahogy tetszik a megfogalmazás ). A darab pedig, amit nézni fogsz, rólad szól. Rólad, vagyis arról, hogy mi is történik benned a jelenlegi élethelyzeteddel kapcsolatban. Láthatod az okokat, a miérteket és a valódi érzéseidet, gondolataidat. Olyat is fogsz látni majd, aminek nem voltál eddig tudatában, mert nem voltál képes eddig rálátni, vagy mert már elfelejtetted, vagy nem is gondoltad, hogy jelentőséggel bír most az életedben. Egy tágabb képet kapsz magadról és a helyzetedről. Kívülről láthatod magad, azt a valóságod, ami ténylegesen ott van, ami lehet, hogy eltér attól, amit eddig hittél.
Aztán eljön a pillanat, amikor fel kell állnod a nézőtérről, és te is belépsz a darabba, hogy ne csupán kívülről nézd, hanem átélve, megtapasztalva feloldd vagy felülírd azt, amit szükséges ahhoz, hogy a dolgok változhassanak. A mentorod, segítőd pedig végig melletted van, hogy tudatosan dolgozhasd fel a látottakat, támogat és finoman vezet téged. 
Minden pontosan úgy történik, ahogy az neked a legjobb, azt fogod látni a színpadon, amit adott pillanatodban látnod kell, és amivel kapcsolatban eljött az idő, hogy foglalkozz vele.

Ha kérdésed van az ÉN-állítással kapcsolatban, keress bátran!

Helyszín: 
Veresegyház
szombat, október 6, 2018 - 10:00 - 18:00

Időpont: 2018. október 6. szombat 10:00 - kb. 18:00
Helyszín: Veresegyház
Részvétel: saját állítással 15 000 Ft / fő, saját állítás nélkül 5000 Ft / fő

További információ és jelentkezés: 
vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74