Egészség nap

Dátum, időpont: 
2019. február 17. - 09:00 - 20:00
Település: 
Helyszín: 
Aura Krono Stúdió Budapest Jerney u. 31-33.

Egészség nap 2019. február

Az egészség témakörben most is olyan hiteles embereket hívtunk meg közösségünkbe, akik nagy méltósággal adják át nekünk tudásukat, hogy az a javunkra váljék. Közösségünk oly nagy hangsúlyt fektet a tudatosságon belül az egészségre, hogy külön kreatív gazdája van a témakörnek, Kun Mariann, aki különös gondossággal állította össze nekünk a programot.

Íme ami vár Rád, azaz a nap tematikája:

Egészség- és beszélgető tér:

9:00: Köszöntelek téged, beszélgetés a masszőrökkel, gyógyítókkal.

10:00: Beszélgetés és utána yoga Krishna Kumarral, indiai ayurvédikus orvossal

12:30 – 13:30: Ebéd, és traccsolás

13:30: Beszélgetés Tamásiné Kalmár Judittal testünk hormonháztartásáról

15:00: Szabó Ági különleges mozgást tart, szép, kecses, finom, jóleső nőnek és férfinak egyaránt

16:00: Beszélgetés Kőrössy Lacival, akinek keze és szíve aranyból van.

17:30: Gyógyító összekapcsolódás Kittivel

19:00: Záró szösszenet

20:00: kapuzárás

Programtartókról röviden:

Krishna: Indiából érkezett hozzánk, és immár hosszú évek óta gyógyít, táplálkozást állít be, energetizál, kiegyensúlyoz, visszaállítja a hozzá fordulók egyensúlyi helyzetét. Nyilván holisztikus személetű orvos, ez tőlünk keletre megszokott, és jól bevált módja az egészség visszaállításának. Vele beszélgetünk sokat, hasznosat, és még tart nekünk egy könnyű jógát is.

Ági: A szeptemberi egészség napon is velünk volt, és annyira tetszett Mariannak és nekem is a kapcsolódás és mozgás, amit tartott nekünk, hogy ismét meghívtuk erre a napra. Megfürödni azokban a szép pillanatokban, amiket teremt lényéből ott, abban a térben nekünk, mindig felemelő és előkelő egyszerre, olyan szépséges és finom.

Judit: 8 éve foglalkozik biológusként hormon terápiával és funkcionális táplálkozással. Női, férfi hormon egyensúly, hormonális problémák háttere, környezeti ártalmak hatása az emberi szervezetre, nagyon izgalmasnak ígérkezik mindegyik téma! A jelenkori anyagcsere problémák hátterére kifejezetten fókusz kerül a beszélgetésen.

Laci: A bölcsesség és kedvesség. Ez a két szó jut először eszembe, ha Lacira gondolok. Van szerencsém már lassan egy éve ismerni őt. Aki tavaly ott volt az egészségnapon a bemutatkozáskor, örökké a szívébe zárta őt… Nagyon ért ahhoz, amit csinál. Esküszöm, meg sem kell szólalnod, már a testtartásodból, egy lépésedből megmondja, hol csúszott el valami, hol van gyulladás, hol sikerült magadat az évek alatt leélned. Idén is beszélgetünk vele, alig várom…

Kitti: Minden évben leírom róla, hogy még soha nem találkoztam élőben hasonlóval sem, mint amit ő alkot egy blokkoldáson, vagy éppen csoportkapcsolódáson. És minden évben újra leírhatom, mert az élet nem írja felül a véleményemet, az ő ereje, gyógyítói tere összehasonlíthatatlan, egyedi, különleges, valahonnan az anyaföld legősibb misztikumából ered, és általa jelenik meg a jelen emberei számára. Ez elfogulatlan vélemény, az elfogult több oldalt venne igénybe.

Egyéni masszázsok:

Egész nap, időpontra bejelentkezve folynak a kezelések. Két csodálatos embert kértem fel erre az alkalomra is, akik valódi küldetéstudattól vezérelve tesznek az emberekért. Mindkét egyéni terápiára időpontot kell kérni a lenti elérhetőségemen, érdemes mielőbb foglalni, mert a tapasztalat, hogy hamar betelik a naptár.

Imre: Imrét Körösztös Ági, közösségünk egyik nagy ikonja ajánlotta. Csak áradozott és áradozott róla, nagyon boldog volt a kezelése után. Imre nyilván alkalmaz masszást és energiagyógyászatot, azaz holisztikus gyógyító. Itt betekintést kaphat tudásába, és annak hatásába az, aki kér és kap hozzá időpontot. Sajnos csak 10 embernek jut hely ezen a napon.

Eszti: Masszőr

Sok év után, amikor elhatároztam, hogy újra masszőrhöz megyek, Esztit küldte hozzám az ég, gondolhatod, nem véletlenül. Eszti terében olyan csodák vannak, amik tényleg csak akkor felfoghatóak, amikor ott fekszel az ágyon, benne abban a varázslatban, amit létrehoz, és csak átadod magadat ennek a finom, békés, nyugtató és üdvözült pillanatnak. Imádom Esztit és a gyógyító kezét (terét), ezért járok hozzá. Hozzá is csak 10 időpont van, így érdemes időben foglalni.

Helyszín: Aura Krono Stúdió, Budapest XIV: Jerney u. 31-33.

Részvétel és díja:

A helyszín befogadóképessége miatt a részvevők száma maximált, így a regisztráció sorrendjében töltjük fel a helyeket.

Egyéni kezelés nélkül: Egy hullámhosszon tagoknak 6000 Ft, mindenki másnak 7000 Ft. Ez tartalmazza az egészség- és beszélgető tér közös programjait. Ha nem vagy tag, írj, és elmondom hogyan lehetsz.

Ehhez hozzájön az egyéni kezelések díja, ha kérsz és kapsz időpontot: 1500 Ft/alkalom

Ételt és italt hozz magaddal, de lehet rendelni is ezer helyről. Az utóbbit megbeszéljük a helyszínen.

Regisztráció: A lenti elérhetőségek egyikén, ha kérsz egyéni kezelést, akkor jelezd felém, hogy kihez szeretnél kezelésre menni, és egyeztetünk időpontot.

A regisztráció a részvételi díj kifizetésével érvényes.

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu

+36 30 977 1853