Csoportos blokkoldó kezelés (délután)

Dátum, időpont: 
2019. március 31. - 13:30 - 15:30
Település: 
Helyszín: 
Aura Krono Stúdió Budapest Jerney u. 31-33.

"Biztonság, felszabadulás, megkönnyebbülés, felemelő, különleges - talán ezekkel a szavakkal tudnám leginkább jellemezni. Aki teheti, próbálja ki, fantasztikus élmény!"

A csoportos blokkoldás kezdetektől fogva velem van eszközként. Amikor én magam éltem át először a hatását, egyszerűen azt éreztem, hogy újra élek, felszabadultam, tele vagyok energiával, és ami nehézségnek tűnt addig, csak egy lépés volt, amit könnyedén megtettem. Hihetetlen volt az, hogy így is képes érezni magát az ember, ahelyett, hogy tele van aggodalmakkal, feszültséggel, gátlásokkal, félelmekkel. 

Az életem új irányt vett, és az volt a szándékom, hogy minél több ember élhesse át azt, amit én is. 

A csoportos blokkoldás egy intenzív és mély élmény, amit mindenki a legnagyobb biztonságban élhet meg saját magában. Hogy valaki hoz egy konkrét témát, élethelyzetet, vagy egszerűen csak rábízza magát a folyamatra, egyéni döntés, mindegyik esetben hatásos.

Bár a kezelés csoportosan történik, a folyamat mindenki számára egyéni. 

A kezeléshez semmi más nem szükséges, csak nyitottság. Nem kell jártasnak lenni semmiben sem, a folyamat mindenki számára hatékony és biztonságos.

Kizáró tényezők: várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra hajlamosság, alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek, saját szándék nélküli döntés ( valaki csak rábeszélt, de te igazán nem akarsz jönni ).

VISSZAJELZÉSEK:

"Évek óta el akartam válni, de képtelen voltam a lépést is megtenni. Olyan erő szabadult fel bennem ez alatt a folyamat alatt, hogy fogalmam sincs honnan lett ilyen bátorságom, de ezután gondolkodás nélkül ki tudtam lépni a házasságomból, le tudtam zárni, amit már évek óta halogattam. Nem tudom szavakkal elmondani, mennyire hálás vagyok!"

"Olyan érzésem volt, mintha minden problémám elszállt volna, egyszerűen felszabadultam, és olyan jól éreztem magam a bőrömben utána, ahogy azelőtt talán még soha."

"Az ember nem szeret szembenézni önmagával és a benne megbújó dolgokkal, és ezért nehezen veszi rá magát, hogy elmenjen egy ilyen oldásra. Nekem sem volt könnyű, de azt tudtam, hogy szükségem van valamire. Tényleg nem egyszerű átadni, mi történik itt. Számomra annak a megélése, hogy a félelmeim, problémáim, rossz emlékeim mögött van valami más is, valami hihehetlen erő, amiből képes vagyok meríteni, átértékelte az addigi világomat önmagamról és az életemről." 

"Hogy őszinte legyek, féltem egy kicsit ettől az egésztől, de egy olyan ember ajánlotta nekem, akiben megbíztam. Elmentem, és a félelem még egészen a kezdetig bennem volt, egyszerűen nem tudtam, mi fog velem itt történni. De Kitti valami olyan hihetetlen biztonságot teremtett, amit nemigen tapasztaltam még. Elszállt minden félelmem, tudtam, hogy jó helyen vagyok és semmi bajom nem történhet. Olyan élménnyel gazdagodtam, amit azelőtt még elképzelni sem tudtam volna."

A kezelésre a korlátozott létszám miatt előzetes bejelentkezés szükséges!

Részvétel: 6000 Ft / fő

Az aktuális alkalmakat a Programnaptár menüpontban találod: http://www.vajaykitti.hu/naptar

Bejelentkezés és további információ:

email:vajaykitti@gmail.com

tel.: 06 20 434 14 74