Csoportos blokkoldó kezelés

Dátum, időpont: 
2018. október 19. - 18:30 - 20:30
Település: 
Helyszín: 
MagNet közösségi ház, Andrássy út 98., Budapest, 1062

Az ember számos tapasztalatot gyűjt be születésétől fogva haláláig, melyek személyiségének kialakulását eredményezik. A személyiség számos hitrendszert, beidegződést, mintát, traumát, ragaszkodást tartalmaz, melyek meghatározzák gondolati, érzelmi, energetikai működését, és így az egész életét is.

A félelmekkel, beidegződésekkel, korlátokkal teli életfelfogás és önazonosítás elválaszt attól, aki valójában vagy, aki számos lehetőséggel rendelkezik. De csupán látszólag.

 

Ami itt történik:

A folyamat egyik része egy elengedő légzés, melyet mindenki önállóan végez segítő útmutatás mellett, ez orron be és szájon ki történik. A légzés elsősorban az elengedést támogatja, a résztvevők elengedettségét a folyamatban és azokat az elengedéseket, melyek a folyamat során történnek.

A kezelés másik része, ami lehetővé teszi magát az elengedési és tisztulási folyamatot a testen keresztüli érintés vagy nyomás, mely az elakadt részeket készteti kiáramlásra. A folyamatot saját magadban éled meg egy támogató, biztonságos energetikai térben. Zene kíséri végig a tisztulást, megkönnyítve a beleengedést.

Bár a kezelés csoportosan történik, a folyamat mindenki számára egyéni.

A kezeléshez semmi más nem szükséges, csak a nyitottság és az együttműködés. Nem kell jártasnak lenni semmiben sem, a folyamat mindenki számára hatékony és biztonságos.

Kizáró tényezők: várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra hajlamosság, alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek, saját szándék nélküli döntés ( valaki csak rábeszélt, de te igazán nem akarsz jönni ).

Visszajelzések azoktól, akik részt vettek a csoportos blokkoldó kezelésen:

"A világ terhe esett le rólam!  Egy idő után már az örömtől nem tudtam abbahagyni a sírást! Újra megtapasztalni ezt a szeretetet... Ó.. Nagyon köszönöm! Nagyon nagy biztonságot adtál!"
"Még soha nem tapasztaltam meg ehhez hasonlót, mint amit itt átéltem."
"Minden alkalom más és mindig meglepődök, hogy mi mindent tudok még megélni saját magamban."
"Úgy érzem magam, mint aki mázsás zsákokat rakott volna le. Könnyű vagyok és sokkal felszabadultabb."
"Azt éreztem, itt vagy mellettem, és megérintesz, aztán egyszer csak meghallottam a hangodat a terem másik részéből. Ezt többször is megtapasztaltam, és mindig meg voltam győződve róla, hogy a kezedet érzem a testemen, de te mégsem voltál itt. Ezt hogy csináltad?"


A kezelésre a korlátozott létszám miatt előzetes bejelentkezés szükséges!

Részvétel: 6000 Ft / fő

Az aktuális alkalmakat a Programnaptár menüpontban találod: http://www.vajaykitti.hu/naptar

Bejelentkezés és további információ:

email:vajaykitti@gmail.com

tel.: 06 20 434 14 74