Pomáz

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Pomáz

A Holdvilág-árok, amióta közel 20 éve átalakult, tapasztalatom szerint igazából hóolvodás időszakában látványos igazán, amikor óriás vízesés zúdul alá a létránál. Ezért megyünk márciusban, mert ilyenkor emlékezetes és gyönyörű. Előtte Pomázról indulva szép panorámás részt is érintünk,(Oszoly-csúcs) majd irány a Holdvilág-árok, és vissza egy szép erdőségen át Pomázra.

Gyere, tarts velünk, hozd a barátokat is, túrázzunk egy nagyot jó társaságban! A táv 18,3 km, 580 méter szintkülönbség, azaz közepesen nehéz túra.

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Pomáz

Irány a Pilis! Egy szép panorámás (Oszoly-csúcs) és szurdokos (Holdvilág-árok) túrát járunk be ezen a márciusi hétvégi napon.

Pomáz HÉV megállóból indulunk, átbandukolunk és felmászunk Csobánka felett pompázó Oszoly-csúcsra, majd innen célba vesszük, és végigjárjuk a Holdvilág-árkot. A túra Pomázon ér véget.

Gyere, tarts velünk, hozd a családodat, kiránduljunk egy nagyot jó társaságban! A táv 18,3 km, 580 méter szintkülönbség. Bejártam a túrát a napokban, és úgy látom 10 éves kor alatt azért nagy kihívás.