Regisztráció menete

A regisztráció feltétele az Egy hullámhosszon közösségbe, hogy betöltsd a 18. életévedet. A honlap használatának előfeltétele a regisztráció, a programokon való részvételi kedvezményeket csak így tudod igénybe venni.  A programokon részt tudsz venni regisztráció nélkül is, ám kedvezményekre nem leszel jogosult. A regisztrációhoz szükség lesz néhány személyes adatod megadása.

A regisztráció folyamata:

A regisztrációt a „Regisztrácó” linkre kattintva indíthatod el a jobb felső sarokban. Szükség lesz az e-mail címedre, egy általad megadott jelszóra, a teljes nevedre, és a nemedre. Ezek kötelezően megadandó paraméterek, szükségesek a sikeres bejelentkezéshez. Regisztrációddal elfogadod az oldal Általános Szerződési Feltételeit, és az adatvédelmi nyilatkozatot is. A regisztrációdról visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben tájékoztatunk a további teendőkről is. Minden esetben automatikusan küldi a visszaigazoló e-mailt a rendszer, ha nem találod, nézd meg a Spam mappában.

Élet az Egyhullámhosszon:

Az aktiválás a „bejelentkezés” linkre kattintva történik meg. Megadod az e-mail címed, illetve a jelszavadat, és máris a honlapon találod magad. Az első belépéskor kérlek válassz profilképet és két csoportot magadnak, amik legközelebb állnak az érdeklődésedhez, így rögtön egy olyan társaság részévé válsz, ahol hasonlóan gondolkodókkal léphetsz kapcsolatba. Később természetesen szabadon választhatsz a csoportok közül, bármikor be- és kiléphetsz kedvedre. Ezek a csoportok az alapjai az Egyhullámhosszon működésének, olyan emberek gyűjtőhelyei, akik hasonlóképpen látják az életet maguk körül.

Profil:

A profil létrehozásakor érdemes körültekintőnek lenni, hiszen amit ott megosztasz másokkal, abból alakítják ki a képet Rólad. Személyes adataidon kívül betekintést adhatsz hitedről, önmegvalósítási utadról, kapcsolódásaidról, szokásaidról, viszonyulásaidról az élet számos területéhez. Kitöltésénél csak az alapvető adatok kötelezőek, mint profilkép, és személyes adatok. A profilod későbbiekben bármikor átszerkeszthető szabadon, aktuális gondolatvilágod változásaihoz igazodva.