Programok

Kedves Érdeklődő/Látogató/Barátom, bárminek is szólíthatlak!

Az oldal átalakítás alatt van, új honlap készül. Ez a gyakorlatban semilyen formában nem zavarja a közösségünk működését, hiszen fő küldetésünk az élő közösségi kapcsolatok ápolása, gondozása. Itt a programajánlóban mindig aktuálisan láthatod, hol találhatsz minket, nyitott szívű, jó szándékú, vidám, tudatos embereket. 

Ha heti rendszerességgel szeretnél hírt kapni a programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevélre (lent), ami kedvezményekkel is jár a programokon.

Gyere, érezzük jól magunkat EGYütt!

A XXI. század online világában szigetként, valódi paradicsomként nyújtunk menedéket azoknak a tudatos embereknek, akik visszanyúlva a közösségi létezés gyökereihez az élő kapcsolódásban találják meg örömüket. Változatos és színes szabadidős, illetve szakmai programokkal várunk nagy szeretettel közénk!

Szabadidős programjaink fő üzenete, hogy csak érezd jól magadat köztünk, legyen az egy biciklitúra, vagy kirándulás, vagy vadles, vagy társasjáték, csak érezd jól magad, légy derűs és könnyed, itt nincsenek elvárások, hogy milyen legyél, miben higgyél, csak elfogadás, és öröm.

Szakmai programjainkat önismereti és párkapcsolati vonalon szervezzük. Célunk, hogy önmagadból azt a valódi és éber minőséget tudd kihozni, és a mindennapi életedben megélni, ami kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz. Tudatos közösség lévén nagy súlyt fektetünk a mély és igényes szakmai minőségre, hogy a lehető legjobban tudjunk támogatni az utadon.

Várunk szeretettel közénk!

Egy hullámhosszon csapata

szombat, március 2, 2024

Kéktúra a Dunántúlon

Település: 
Vas megye

Izgalmas túrának ígérkezik, mert egyszerre két kéktúrát is érintünk, elindulunk a Dél-dunántúli körön és Írott-kőt elhagyva az Országos kéktúrán folytatjuk.

Aktuális szakaszok:

DDK-01 szakasz része: Bozsok - Írott-kő 7,7 km

OKT-01 szakasz része: Írott-kő - Kőszeg 13,8 km

Táv: összesen 21,8 km, 841 fel, 896 le (nehéz túra, de lassan megyünk)

Utazás, program:

Autóval megyünk reggel Bozsokra, onnan lejárjuk a túrát, és busszal megyünk vissza Kőszegről Bozsokra, majd autóval haza.

Kőszegi-hegység