Túra oda, ahol senki se jár...

Dátum, időpont: 
2019. április 06. - 10:00 - 17:00
Sík: 
Település: 
Helyszín: 
Acsa, innen indulunk

Itt van, tessék egy helyszín, ahol nem látsz túrajelzést, nincs kitaposott és népszerű hakniútvonal, csak a nyers természet, és mi. Budapestől alig 1 óra autóval, egy vadregényes Cserhát táj.

Kis túlzás, hogy még nem járt ott senki, de erdészeken, vadászokon, és a helyi lakosságon kívül turista nem sűrűn tapossa ezeket az erdei ösvényeket.

Én viszont igen, mert kifejezetten szeretek olyan erdőkben vándorolni, ahol a legrészletesebb térképen sem láthatsz utakat, mert csak az erdészek ismerik a vidéket, távol esik – egyébként méltatlanul – az ismert és felkapott turista paradicsomoktól.

Egy ilyen hely a Cserhátban Acsa-Erdőkürt-Vanyarc háromszög, ahol elképesztően szép és eredeti az erdő, vannak 200-300 éves fák, friss telepítések egyaránt, vadcsapások, csend, béke, nyugalom, rétek, kaptatók, kilátás, minden, ami egy túrát szépségessé tesz.

És ami a legszebb!!!

CSAK MI LESZÜNK!

Itt aztán rajtunk kívül csak madár, vaddisznó, őz, nyúl, szarvas jár arra hétvégén, bolyongunk a jelöletlen utakon, élvezzük a valódi vadregényt! Nem tudom mennyit fogunk túrázni, olyan 15 km körül, tekergünk mindenfelé, eltévedni nem tudunk, mert van térkép, és baromi nagy tapasztalatom.

A túrára hozz magaddal:
• sok mosolyt, nyitottságot, aktivitást
• öltözz az időjáráshoz igazodva
• szendvicseket, ételt és italt (forrás nem lesz)
• részvétel: 1000 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, 1500 Ft mindenki másnak, 18 év alatt ingyenes.

Találkozó:
• Acsa, magánban egyeztetjük hol.

Telekocsis rendszerben megyünk, így időben jelentkezz kérlek, ha vágysz egy kis kalandra, hogy össze tudjam szervezni autóba az embereket.


Bejelentkezés:
Sebestyén Zoltán: +36 30 9771 853
info@egyhullamhosszon.hu

Szeretettel látunk:
Egy Hullámhosszon csapata