Anyák napi Csóványos kirándulás - Börzsöny

Dátum, időpont: 
2019. május 05. - 09:30 - 17:30
Sík: 
Település: 
Helyszín: 
Börzsöny

Immár ebből is hagyomány lesz, hogy anyák napján megmásszuk a Csóványost. Nagyon szép emlékeket őrzök a 2017-esés 2018-as kirándulásról, jó kis csapattal vonultunk, és gyönyörű már május elején a Börzsöny, napsütésben heverészni a réten, elképedni a felújított kilátóból, zúgó patakon átkelni, élvezni az ébredő, zöldülő természetet.

Diósjenőn találkozunk a vasútállomáson, és a falu széléről vágunk neki ennek a csodaszép túrának. A táv összesen 14 km, és 670 méter a szintkülönbség.

Fontos, hogy gyerekek számára is teljesíthető a túra 5-6 éves kortól, jöhet apraja és nagyja, mert anyák napjára azzal kedveskedünk a nőknek, hogy aki gyerekestül jön, ingyenes a program! 

A kilátót nemrég újították fel, 938 méter magasan van a Csóványos csúcsán. A kilátás természetesen páratlan, akár a magas Tátráig is ellátni.

Hívd el barátaidat, hozzátartozóidat is, akikkel szívesen megosztanád ezt a napot! Kérlek, írj nekünk egy üzenetet az info@egyhullamhosszon.hu e-mail címre, hogy lássuk a valódi várható létszámot.

A kirándulásra hozz magaddal:
• sok mosolyt, nyitottságot, aktivitást
• öltözz rétegesen, időjáráshoz igazodva
• szendvicseket, ételt és italt
• részvétel: 1000 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, 1500 Ft mindenki másnak, gyerekeknek ingyenes 18 éves kor alatt. Minden anya féláron jöhet, ha meg hozod a gyermekedet is, akkor ingyenes a program.

Találkozó:
• Diósjenő, vasútállomás. 8:07-kor indul a Nyugatiból a vonat, és 9:23-kor ér be Vácon való átszállással Diósjenőre. Magyarul könnyed és gyors a közlekedés. Visszafelé ugyanez óránként induló sűrűséggel. Amit mindenképpen elérünk, az 17:36-kor indul Diósjenőről, és a Nyugatiba 18:54-kor ér be. 
• találkozó ideje: 9:30
• kirándulás vége legkésőbb: 17:30

Akit tudunk, autókba összeszervezünk, hogy minél kevesebben jöjjenek vonattal.

Bejelentkezés:
Sebestyén Zoltán: +36 30 9771 853
info@egyhullamhosszon.hu 

Várunk szeretettel:
Egy Hullámhosszon csapata