Budapest III. kerület

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Budapest III. kerület

Kezdjük az évet a főváros legszebb kirándulásával/túrájával lemozogva az ünnepi plusz kilókat! 2019-ben két részletben már eljutottunk a Hármashatárhegy lábához, most innen folytatjuk.

A Budán átívelő zöld túristajelzés alap eszmeisége, hogy összeköti Buda zöld területeit. Ezen a napon ismét több lehetőséged is van kiszállni, eldöntheted, mennyit jössz velünk.

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Budapest III. kerület
Irány a Nagy-Kevély, a Pilis Budapest felől legkönnyebben elérhető gyönyörű csúcsa!
 
Békásmegyerről, a HÉV állomásról indulunk, fel az Ezüst hegyre, ahonnan már nagyon szép a kilátás, ám az igazi bámészkodás a Nagy-Kevélyen vár ránk, gyönyörű panorámával. Innen továbbhaladva a Kevély-nyeregnél teszünk egy nagy kanyart, és Budakalászra ballagunk le a hegyről.
 

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest III. kerület

Eljátszottam a gondolattal, hogy ha kifognám egy váratlan pillanatban az aranyhalat valamelyik gyönyörű magyar tóból, és legnagyobb meglepetésemre nekem szegezné a kérést, miszerint ha visszaengedem a tóba, lehet három kívánságom, én mit kívánnék?

Először is hosszú és tartalmas életet kívánnék neki, miután visszaengedem a tóba, hogy még sok ember kívánságát teljesítse, és ne egy serpenyőben végezze, paprikásan, hirtelen átsütve.

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Budapest III. kerület

Gyere, tarts velünk egy kellemes piknikre!

Mozduljunk ki együtt a szabadba, piknikezzünk és töltekezzünk a kora nyári napsütésben. A Róka-hegyi kőfejtő környéke nagyon szép, gyönyörű kilátással Budapestre, a napot heverészve, beszélgetve töltjük a szabadban, miközben főzök egy nagy adag bográcsos ételt. Már kitaláltam mit, de ne kérdezd, majd meglátod. Mivel a társaság fele általában vega, így ennek az igénynek is megfelel az egytál étel. A húsevők sem fognak panaszkodni, ezt is megígérem, észre sem fogják venni, hogy nincs benne hús, olyan teljes íz világa lesz.