Budapest

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Budapest

A programra bejelentkezés szükséges a lenti e-mail elérhetőségen.

A Budán átívelő zöld túristajelzés alap eszmeisége, hogy összeköti Buda zöld területeit. Január első hetében lejártuk a Normafáig tartó részt, most innen folytatjuk. A túrán több lehetőség is adódik a kiszállásra, éppen azért, mert számos olyan helyen vándorlunk, ahonnan tömegközlekedéssel könnyedén el lehet jutni bárhova.

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Budapest

Kezdjük az évet a főváros legszebb kirándulásával/túrájával lemozogva az ünnepi plusz kilókat!

A Budán átívelő zöld túristajelzés alap eszmeisége, hogy összeköti Buda zöld területeit. Az első néhány km panorában, látványban, emlékművekben gazdag tárházát adja az arra járónak, így például nekünk is. A túrán több lehetőség is adódik a kiszállásra, éppen azért, mert számos olyan helyen vándorlunk, ahonnan tömegközlekedéssel könnyedén el lehet jutni bárhova.

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest

A korábban tartott Sziklatemplomi meditációk a jó időnek köszönhetően kibővülhetnek olyan módon, ahogy eredetileg is terveztem.

A program elején közösen bemegyünk a Sziklatemplomba, és annak egy bizonyos pontján leülünk, és csendben meditálunk, elmélyülünk.

A Sziklatemplomnak ez a része erőteljesen energetikával rendelkezik, melynek hatásai gyógyítóak, emelőek, belső folyamatainkat támogatják, ez megalapozza számunkra a program többi részét.

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Budapest

Olyan két nap lesz, amit biztosan nem egyhamar felejt el az ember. A Csepel-sziget Dunához mindig legközelebb eső részén fogunk tekerni, első nap a nyugati oldalon, második nap a keleti oldalon vissza. Közben gyönyörködünk a világban, mert nagyon szép lesz a táj, és mert időnk lesz rá, sokszor megállva, kényelmesen haladva. A táv nem nagy (70, és 65 km a két nap), főleg úgy, hogy bőven van időnk (8-9 óra menetidővel kalkulálva), nem sietünk sehova, bárki csatlakozhat, bírni fogja a két napot, ez biztos.

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest

Mi lenne, ha elkezdenéd elismerni Magad, a teremtést, amit már régóta működtetsz és azt ajándékot, aki vagy?
Ha ez a pár szó kiütötte a biztosítékot, hogy bla-bla, meg én nem, akkor ez biztos nem Neked szól.

Mi lenne, ha megtanulnál egy módszert, ami segít feloldani stresszt, a korlátozó gondolatokat, és kaput nyit egy könnyedebb, nagyszerűbb valóság felé?

Van 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, dinamikus változást generálva ezzel.

Sík: 
Érzelmi sík
Település: 
Budapest

Gary és Dain az Access Consciousness alapítói elmondják majd azt is, mi volt az előadás eredeti címe.

Itt az ideje, hogy kibújj a dobozból, amit az életedként teremtettél?
Hogy lehetünk ilyen szerencsések, hogy megnézhetjük itthon a felvételt, amit Bécsben láttunk?
Nekem az egyik legtöbbet teremtő bevezető előadás volt, Neked mit adhat? Izgalmas, tartalmas és vicces előadás sok kérdéssel, hogy a korlátaid helyett mást válassz.

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Budapest

Így ősz tájékán nehéz előre tervezni kirándulást, mert az eső bizony a múlt héten is megtréfált minket, és elmaradt a hajnali túránk.
Vasárnap úgy tűnik jó idő lesz, így várok mindenkit szeretettel a Normafán, járunk egy szép kört a kellemes november végi napsütésben, és egy kicsit belérkezünk az alkonyatba is.
Bakancsban és melegen, rétegesen öltözve gyere. Hozz magaddal egy pokrócot, szendvicset, ivóvizet, meg még amit szoktál kirándulásra.
Hozzájárulás a szokásos: 500 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, ingyenes 18 év alatt, 1500 Ft mindenki másnak.

Oldalak