Rólunk

„Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy a találkozás mögött ezer és ezeregy ok rejlik. Minden emberi kapcsolat szent egymásra találás. A másik emberben önmagad másik felét ismered fel, minden vonásában saját vonásaidat látod meg. Amit róla gondolsz, magadról gondolod. Amit vele teszel, magaddal teszed. Amit róla képzelsz, azt magadról képzeled. Mindaz, amit neki kívánsz, egy napon veled fog megtörténni.” Hioszi Tatiosz

Minden találkozás szent egymásra találás. Legyen az szerelmi, vagy baráti összekapcsolódás, minden mögött ott van egy szövetség, elhatározás, hogy valami nagyszerűt alkotnak együtt itt, a földi élettérben. Mi, itt az Egy hullámhosszon - közösségben hisszük, hogy egymásért történnek meg a találkozások, tanulni, gyógyulni, oldódni, pihenni, szeretetben élni kapcsolódunk össze, és csak a viszonyulásunk dönti el, hogy miként éljük meg a másikban önmagunkat. 

Közösségként, - ami elsődleges küldetésünk - ez az oldal azok számára jött létre, akik az életüket nyitottan, tudatosan élik. Az önismeret, önmegvalósítás, egészséges életmód, környezettudatosság, spiritualitás, nemzettudat, összefoglalva TUDATOSSÁG manapság egyre nagyobb körben életmód forma, és  aki benyit ezen világ kapuin, jellemzően olyan barátokat hív, akik hozzá hasonló életfelfogást képviselnek. Magyar közösség vagyunk, ahova értéket jelent tartozni! Egyrészt a szellemisége a közösségnek, másrészt minden TAG egyenként különleges ÉRTÉK!

Társtalálóként az online társkeresés berögzült mintáitól eltérő érzelmi és szellemi minőség elérése a cél oldalunkon. A nemi kíváncsiságra és kalandokra alapozó kapcsolódások helyett olyan fontos értékrendek fókuszba helyezésére hívjuk fel a figyelmedet, amik valódi, érzelmileg gazdag, felelősségteljes kommunikációt, magas rezgésű emberi érintkezést eredményeznek férfiak és nők között. A társkeresés egyfajta evolúcióját élheted meg nálunk, ismeretlenből ismerőst hívhatsz életre, akiből méltósággal válhat bármi döntésetektől függően, társ, barát, távoli ismerős, ahogy csak szeretnétek közösen. 

Az oldal az élő kapcsolódások támogatására jött létre. A tagság akkor jelent értéket, ha eljössz közénk, és részt veszel a programokon.

Hitvallásunk: SZABADSÁG.

A valódi emberi kapcsolatok a szabadságról szólnak, barátságok, társkapcsolatok csak úgy élhetőek hosszú távon, ha szellemi, érzelmi és fizikai értelemben is szabadon kibontakozó erős, és stabil individuumként élhetjük meg önmagunkat társas kapcsolatainkban, és ezt a biztonságot megadjuk a másik fél számára is. Felelősséggel, szeretettel önmagunkért és társunkért, barátainkért, és legfontosabbként felelőséggel a Földért, és az emberiségért.

Az oldal azt a célt tűzte ki, hogy felületet biztosít az összetalálkozáshoz a virtuális térből kilépve az élő találkozásokhoz vezetve. Mi ehhez teremtünk teret, módot, formát, felületet, hogy találkozhass azokkal, akik hozzád hasonló értékrendet képviselnek.

Szlogenünk: Csak érezd jól magadat.

Olyan emberekhez szól az EH üzenete, akik egy programra azért jönnek el, mert hasonló emberek társaságát keresik, szeretnek együtt lenni, mellesleg valami jó dolog is történik, kirándul, társasozik, verset hallgat, gyógyul, tanul, filmezik, figyel a másikra. Az EH azért teremtődött, hogy visszahozzuk az ősi emberszeretet alapú kapcsolódást, és méltósággal, tudatossággal feltöltött emberi közösségi teret hozzunk létre. Ahol az emberek egy programot nem az elméjükkel, az izgalmakra és kábulatra szomjazó ego-val választanak ki, hanem a szívükkel jönnek kapcsolódni.

Programokat szervezünk, ahol olyan magas tudatosságú emberek kapnak teret  a kapcsolódásra, akik megértették, hogy a közösség arról szól, hogy találkoznak, és együtt, jól érzik magukat teljesen függetlenül a program nevétől. Egymásért találkoznak, és létrehoznak egy szeretetteret, amiben egymást táplálják, szolgálják örömükben, bánatukban egyaránt. Elég csak együtt lenni, sétálni az erdőben, együtt aludni egy Jurtában, beszélgetni, filmezni, csokit kóstolni, bármit, mert nem az számít, hogy mi történik, hanem, hogy együtt vagyunk.

Ha idáig eljutottál az olvasásban, azt jó jelnek tekintjük, hiszen akkor passzolsz ehhez a közösséghez, ránk hangolódtál. Gyere el közénk, programjainkat megtalálod a "programok" menüpontban.

Várunk szeretettel!