Programok

Kedves Érdeklődő/Látogató/Barátom, bárminek is szólíthatlak!

Az oldal átalakítás alatt van, új honlap készül. Ez a gyakorlatban semilyen formában nem zavarja a közösségünk működését, hiszen fő küldetésünk az élő közösségi kapcsolatok ápolása, gondozása. Itt a programajánlóban mindig aktuálisan láthatod, hol találhatsz minket, nyitott szívű, jó szándékú, vidám, tudatos embereket. 

Ha heti rendszerességgel szeretnél hírt kapni a programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevélre (lent), ami kedvezményekkel is jár a programokon.

Gyere, érezzük jól magunkat EGYütt!

A XXI. század online világában szigetként, valódi paradicsomként nyújtunk menedéket azoknak a tudatos embereknek, akik visszanyúlva a közösségi létezés gyökereihez az élő kapcsolódásban találják meg örömüket. Változatos és színes szabadidős, illetve szakmai programokkal várunk nagy szeretettel közénk!

Szabadidős programjaink fő üzenete, hogy csak érezd jól magadat köztünk, legyen az egy biciklitúra, vagy kirándulás, vagy vadles, vagy társasjáték, csak érezd jól magad, légy derűs és könnyed, itt nincsenek elvárások, hogy milyen legyél, miben higgyél, csak elfogadás, és öröm.

Szakmai programjainkat önismereti és párkapcsolati vonalon szervezzük. Célunk, hogy önmagadból azt a valódi és éber minőséget tudd kihozni, és a mindennapi életedben megélni, ami kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz. Tudatos közösség lévén nagy súlyt fektetünk a mély és igényes szakmai minőségre, hogy a lehető legjobban tudjunk támogatni az utadon.

Várunk szeretettel közénk!

Egy hullámhosszon csapata

2020. szeptember

h k sze cs p szo v
31
1
2
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
Túra a Csóványosra - Börzsöny

Település: 
Diósjenő

Irány a Börzsöny legmagasabb pontja, egy olyan túrán, amit eddig mindenki végig tudott járni (3-szor vittem eddig ide csoportot), és aki végig járta, az garantáltan jól aludt este. Diósjenőn találkozunk a vasútállomáson, és a falu széléről vágunk neki ennek a csodaszép túrának. A táv összesen 14 km, és 650 méter a szintkülönbség. A terep jellemzően lassan emelkedő, időnként színesíti az életünket csak kaptató felfelé. A csúcson a kilátót néhány éve újították fel, 938 méter magasan van. A kilátás természetesen páratlan, akár a magas Tátráig is ellátni.

Diósjenő
 
7
8
9
10
11
12
13
 
 
 
 
 
Apátkúti-patak völgye körtúra - Pilisszentlászló

Település: 
Pilisszentlászló

Bejelentkezés szükséges a részvételhez.

Voltam itt nyáron két alkalommal is, és csak a legek nyelvén tudok róla beszélni. Varázslatos a patakvölgy. Egy nem túl nehéz, kellemes túrát raktam össze, élvezni fogjuk minden percét. Nem fogunk rohanni, mert sok a látnivaló. Végigmegyünk a patakvölgyben, és a Pap-hegyen meg vissza.

A táv 13,5 km, és 300 méter szintkülönbség.

Gyere, tarts velünk egy kellemes túrára! Mozduljunk ki együtt a szabadba...

Pilis (Visegrádi-hegység)
 
 
14
15
16
17
18
19
20
 
 
 
 
 
Várnéző túrák - Csókakő

Település: 
Csókakő

Bejelentkezés szükséges a részvételhez.

Csókakő vára igazán feltűnő jelenség a Vértes déli oldalán, ide látogatunk el ezen a napon. Folyamatos felújításnak köszönhetően már évek óta szépül a vár, remek hétvégi program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A várnézés után egy egészen szép panoráma túrát teszünk, sok kilátó ponttal a Vértesről déli és nyugati irányba.

A táv 13 km, és 330 méter szintkülönbség.

Gyere, tarts velünk egy kellemes túrára! Mozduljunk ki együtt a szabadba...

Csókakő
 
Szolnoki Együttlét
 
Szolnoki Együttlét
 
21
22
23
24
25
26
27
 
 
 
 
 
 
Kirándulás és piknik Gödöllőn

Település: 
Gödöllő

A következő piknik helyszínéül a Gödöllői-dombság Gödöllőhöz közel eső Erzsébet-pihenőjét választottam. Többször jártam erre, és megfogadtam, egyszer ide eljövünk piknikezni, mert meseszép a környék, és ideális egy családias piknikhez.

Bárki jöhet, aki szereti gyönyörű erdőben tölteni az idejét, szeret jó társaságban felnőttek és gyerekek között lenni, kirándulni, szabadban, a természetben lenni. A kirándulás kb. 5 km lesz, átsétálunk egy tágas mezőre a Gödöllői dombság szívében, és vissza. 

Gödöllői-dombság
 
28
29
30
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 

2020. szeptember