Programok

Kedves Érdeklődő/Látogató/Barátom, bárminek is szólíthatlak!

Az oldal átalakítás alatt van, új honlap készül. Ez a gyakorlatban semilyen formában nem zavarja a közösségünk működését, hiszen fő küldetésünk az élő közösségi kapcsolatok ápolása, gondozása. Itt a programajánlóban mindig aktuálisan láthatod, hol találhatsz minket, nyitott szívű, jó szándékú, vidám, tudatos embereket. 

Ha heti rendszerességgel szeretnél hírt kapni a programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevélre (lent), ami kedvezményekkel is jár a programokon.

Gyere, érezzük jól magunkat EGYütt!

A XXI. század online világában szigetként, valódi paradicsomként nyújtunk menedéket azoknak a tudatos embereknek, akik visszanyúlva a közösségi létezés gyökereihez az élő kapcsolódásban találják meg örömüket. Változatos és színes szabadidős, illetve szakmai programokkal várunk nagy szeretettel közénk!

Szabadidős programjaink fő üzenete, hogy csak érezd jól magadat köztünk, legyen az egy biciklitúra, vagy kirándulás, vagy vadles, vagy társasjáték, csak érezd jól magad, légy derűs és könnyed, itt nincsenek elvárások, hogy milyen legyél, miben higgyél, csak elfogadás, és öröm.

Szakmai programjainkat önismereti és párkapcsolati vonalon szervezzük. Célunk, hogy önmagadból azt a valódi és éber minőséget tudd kihozni, és a mindennapi életedben megélni, ami kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz. Tudatos közösség lévén nagy súlyt fektetünk a mély és igényes szakmai minőségre, hogy a lehető legjobban tudjunk támogatni az utadon.

Várunk szeretettel közénk!

Egy hullámhosszon csapata

2019. december

h k sze cs p szo v
25
26
27
28
29
30
1
 
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
Várnéző kirándulások - Csővár
Csővár - Cserhát
 
9
10
11
12
13
14
15
 
 
 
 
 
 
Hagyományos zárótúra - Szentendre, Kő-hegy
Pilis
 
16
17
18
19
20
21
22
 
 
 
 
 
Egy Hullámhosszon szülinap

Település: 
Budapest XIV. kerület

Nagy szeretettel látlak ezen a délutánon, estén egy kötetlen, vidám programra. 4 éve indult a közösség az útjára, azóta sok kedves, mosolygós emberrel ismerkedtem meg. Hálás vagyok mindenkinek, akár csak egy túrán vett részt, akár szerves részévé vált közösségünk életének.

Összejövünk, ünneplünk, tortázunk, nézünk sok szép emléket, amik összegyűltek az évek alatt, beszélgetünk, és aztán hazamegyünk, és jöhetnek az ünnepek.

Gyere, nézz be hozzánk, pogácsával és tortával kínállak, meg jó társasággal, ismerős arcokkal találkozhatsz.

Aura Krono Stúdió, 1148 Budapest, Jernei út 31.-33.
 
 
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
 
 
 
Egy Hullámhosszon Szilveszter
Dévaványa
 
30
31
1
2
3
4
5
Egy Hullámhosszon Szilveszter
Dévaványa
 
Egy Hullámhosszon Szilveszter
Dévaványa
 
 
 
 
 
 

2019. december