Programok

Kedves Érdeklődő/Látogató/Barátom, bárminek is szólíthatlak!

Az oldal átalakítás alatt van, új honlap készül. Ez a gyakorlatban semilyen formában nem zavarja a közösségünk működését, hiszen fő küldetésünk az élő közösségi kapcsolatok ápolása, gondozása. Itt a programajánlóban mindig aktuálisan láthatod, hol találhatsz minket, nyitott szívű, jó szándékú, vidám, tudatos embereket. 

Ha heti rendszerességgel szeretnél hírt kapni a programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevélre (lent), ami kedvezményekkel is jár a programokon.

Gyere, érezzük jól magunkat EGYütt!

A XXI. század online világában szigetként, valódi paradicsomként nyújtunk menedéket azoknak a tudatos embereknek, akik visszanyúlva a közösségi létezés gyökereihez az élő kapcsolódásban találják meg örömüket. Változatos és színes szabadidős, illetve szakmai programokkal várunk nagy szeretettel közénk!

Szabadidős programjaink fő üzenete, hogy csak érezd jól magadat köztünk, legyen az egy biciklitúra, vagy kirándulás, vagy vadles, vagy társasjáték, csak érezd jól magad, légy derűs és könnyed, itt nincsenek elvárások, hogy milyen legyél, miben higgyél, csak elfogadás, és öröm.

Szakmai programjainkat önismereti és párkapcsolati vonalon szervezzük. Célunk, hogy önmagadból azt a valódi és éber minőséget tudd kihozni, és a mindennapi életedben megélni, ami kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz. Tudatos közösség lévén nagy súlyt fektetünk a mély és igényes szakmai minőségre, hogy a lehető legjobban tudjunk támogatni az utadon.

Várunk szeretettel közénk!

Egy hullámhosszon csapata

2018. november

h k sze cs p szo v
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
 
 
Kéktúra a Bakonyban

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Bakonycsernye

Aktuális szakasz 9. és 10. kéktúra szakasz részei:
szombat: Kisgyón – Fehérvárcsurgó 21,3 km
vasárnap: Fehérvárcsurgó - Csókakő 16,7 km

szállás:
Fehérvárcsurgó

Bakony
 
Kéktúra a Bakonyban

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Bakonycsernye

Aktuális szakasz 9. és 10. kéktúra szakasz részei:
szombat: Kisgyón – Fehérvárcsurgó 21,3 km
vasárnap: Fehérvárcsurgó - Csókakő 16,7 km

szállás:
Fehérvárcsurgó

Bakony
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
ÉN(RÉSZ)-állítás

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Veresegyház

Az ÉN-állítás lehetőség arra, hogy képes legyél rálátni saját magadra kívülről, s ezáltal megérthesd, hogy miért vannak benned és körülötted adott módon a dolgok.
A rálátás, felismerés, megértés mellett mindig elmegyünk addig, hogy a saját állításodban pillanatnyi képességeidnek megfelelően megoldást, feloldást is találj az adott témában.

Veresegyház, Mosonyi Mihály út 27.
 
Éjszakai túra a Julianus-kilátóba

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Nagymaros

Nagymarosról indulunk a vasút állomásról, felsétálunk a kéktúra nyomvonalán a Júlianus-kilátóba, ahol jobbra és balra is feltárulnak a Dunakanyar fényei, majd visszasétálunk Nagymarosra a kék túrán, és a kék kereszten.

Gyere, tarts velünk egy kellemes éjszakai túrára! Mozduljunk ki együtt a szabadba!

Mit kell tenned? Jelentkezz, és aztán gyere el! Hívd el barátaidat, hozzátartozóidat is, akikkel szívesen megosztanád ezt a napot! 

Nagymaros, Hegyes-tető
 
Ősszel a Rám-szakadékban (november)

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Dömös

A részvételhez bejelentkezés szükséges a lenti e-mail címen!

A Rám -szakadék és környéke mindig remek kiránduló hely, különösen ősszel, a víz bőséggel csobog, a levegő friss, a kedélyed meg sziporkázó!

Gyere, tarts velünk, hozd a családodat, kiránduljunk egy nagyot jó társaságban! A táv 11 km, fel a Három forrás völgyében (Rám-szakadék), majd elkanyarodunk a Júlia forráshoz, onnan vissza a Lukács-árkon keresztül Dömösre. A kirándulás közepesen nehéz, lassú tempóban megyünk.

A kirándulásra hozz magaddal:
• sok mosolyt, nyitottságot, aktivitást

Rám-szakadék - Dömös
 
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
Csoportos blokkoldó kezelés

Sík: 
Fizikai sík
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest VI. kerület

Az ember számos tapasztalatot gyűjt be születésétől fogva haláláig, melyek személyiségének kialakulását eredményezik. A személyiség számos hitrendszert, beidegződést, mintát, traumát, ragaszkodást tartalmaz, melyek meghatározzák gondolati, érzelmi, energetikai működését, és így az egész életét is.

A félelmekkel, beidegződésekkel, korlátokkal teli életfelfogás és önazonosítás elválaszt attól, aki valójában vagy, aki számos lehetőséggel rendelkezik. De csupán látszólag.

 

Ami itt történik:

MagNet közösségi ház, Andrássy út 98., Budapest, 1062
 
 
Együttlét Beánál
Beánál
 
Pilis kirándulás és túra - Esztergom-Búbánatvölgy

Sík: 
Fizikai sík
Szellemi sík
Település: 
Esztergom

A programra bejelentkezés szükséges!

Lassan 1 éve tervezem ezt a kirándulást, végre eljött az ideje. A Búbánatvölgy és környéke olyan történelmi és természeti érték, ahova egyszer legalább el kell mennie a magyar embernek életében.

Esztergom vasútállomáson találkozunk. Innen nagyrészt a piros jelzésen kanyarogva, időnként letérve róla vándorlunk át a Búbánatvölgybe. Útközben felkapaszkodunk Vaskapu hegyre, onnan útba ejtjük a Fári kutat (forrás) majd leérünk a nagy tóhoz a Búbánatvölgybe. Ott megpihenünk, van büfé. Itt két lehetőség közül választhatsz:

Esztergom Búbánatvölgye
 
19
20
21
22
23
24
25
 
 
 
 
 
Egyedüllétből kapcsolatba

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Veresegyház

Kinek szól ez a nap?

Aki egyedül van, és szeretne párkapcsolatot, vágyik egy társra. Fontos a mondat második része, mert van egy rakás egyedülálló ember, aki nem szeretne párkapcsolatot, ők ne jöjjenek!

Veresegyház, Mosonyi Mihály út 27.
 
Börzsöny túra - Zuvári-hegy és Nagy-Galla

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Szob

Már a Márianosztra melletti kopasz hegy tetején méregettem a Nagy-Gallát, és végül a minap a Julianus-kilátóban érett elhatározássá, hogy beveszem a programok közé ezt a túrát. Nagyon tetszik a hegy, nem túl magas (479 méter) mégis impozáns, és gyönyörű körpanoráma nyílik a tájra. Útközben felkapaszkodunk a Zuvári-hegyre is (313 méter), ahol még itt-ott láthatóak a nyomai a régi várnak, aminek köveiből korabeli feljegyzések szerint a Márianosztra Pálos kolostora épült. Szép történelmi visszatekintésre ad majd okot a helyszín.

Börzsöny hegység
 
26
27
28
29
30
1
2
 
 
 
 
 
 
 

2018. november