Programok

Kedves Érdeklődő/Látogató/Barátom, bárminek is szólíthatlak!

Az oldal átalakítás alatt van, új honlap készül. Ez a gyakorlatban semilyen formában nem zavarja a közösségünk működését, hiszen fő küldetésünk az élő közösségi kapcsolatok ápolása, gondozása. Itt a programajánlóban mindig aktuálisan láthatod, hol találhatsz minket, nyitott szívű, jó szándékú, vidám, tudatos embereket. 

Ha heti rendszerességgel szeretnél hírt kapni a programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevélre (lent), ami kedvezményekkel is jár a programokon.

Gyere, érezzük jól magunkat EGYütt!

A XXI. század online világában szigetként, valódi paradicsomként nyújtunk menedéket azoknak a tudatos embereknek, akik visszanyúlva a közösségi létezés gyökereihez az élő kapcsolódásban találják meg örömüket. Változatos és színes szabadidős, illetve szakmai programokkal várunk nagy szeretettel közénk!

Szabadidős programjaink fő üzenete, hogy csak érezd jól magadat köztünk, legyen az egy biciklitúra, vagy kirándulás, vagy vadles, vagy társasjáték, csak érezd jól magad, légy derűs és könnyed, itt nincsenek elvárások, hogy milyen legyél, miben higgyél, csak elfogadás, és öröm.

Szakmai programjainkat önismereti és párkapcsolati vonalon szervezzük. Célunk, hogy önmagadból azt a valódi és éber minőséget tudd kihozni, és a mindennapi életedben megélni, ami kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz. Tudatos közösség lévén nagy súlyt fektetünk a mély és igényes szakmai minőségre, hogy a lehető legjobban tudjunk támogatni az utadon.

Várunk szeretettel közénk!

Egy hullámhosszon csapata

2018. október

h k sze cs p szo v
1
2
3
4
5
6
7
 
 
 
 
Lelki beállítottságunk hatása az életünkre - Interaktív este

Sík: 
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest XIV. kerület

A részvételhez jelentkezés szükséges!

Lelki beállítottságunknak megfelelően életünk helyzetei lehetnek traumák számunkra, melyekben összeomlunk és melyek örökké fájó sebeket okoznak, de lehetnek lehetőségek is, melyek valódi ajándékot jelenthetnek. 
Lelki beállítottságunkra képesek vagyunk hatással lenni, s ezáltal helyzeteink új értelmet nyernek.

Aura Krono Stúdió Budapest Jerney u. 31-33.
 
ÉN-állítás

Sík: 
Fizikai sík
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Veresegyház

Az ÉN-állítás lehetőség arra, hogy képes legyél rálátni saját magadra kívülről, s ezáltal megérthesd, hogy miért vannak benned és körülötted adott módon a dolgok.
A rálátás, felismerés, megértés mellett mindig elmegyünk addig, hogy a saját állításodban pillanatnyi képességeidnek megfelelően megoldást, feloldást is találj az adott témában.

Veresegyház, Mosonyi Mihály út 27.
 
Cserhát hétvége - Hollókő
Cserhát
 
Cserhát hétvége - Hollókő
Cserhát
 
8
9
10
11
12
13
14
 
 
 
 
 
Pilis ősszel - színek varázsa a Rám-szakadékban

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Dömös
Rám-szakadék

Jön az ősz, a pompás színeivel. A Rám -szakadék és környéke mindig remek kiránduló hely, különösen ősszel, amikor a színek ragyognak, a víz bőséggel csobog, a levegő friss, a kedélyed meg sziporkázó!

Gyere, tarts velünk, hozd a családodat, kiránduljunk egy nagyot jó társaságban! A táv 11 km, fel a Három forrás völgyében (Rám-szakadék), majd elkanyarodunk a Júlia forráshoz, onnan vissza a Lukács-árkon keresztül Dömösre. A kirándulás közepesen nehéz, lassú tempóban megyünk.

A kirándulásra hozz magaddal:
• sok mosolyt, nyitottságot, aktivitást

Rám-szakadék
 
Arany János: Toldi estéje (Felolvassa: Kántor Károly)

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Budapest XIV. kerület

Ember nem gondolná, hogy milyen izgalmas volt annak idején irodalmi körökben Arany János Toldi alkotásai, felbolydult tőle az egész művészeti élet:

“Miután a Kisfaludy Társaság 1846. február 7-én kitűzött pályázatára Arany elkészítette a Toldit, még 1847 nyarán elkezdte írni a Toldi estéjét is.

1847. május 27-én kelt levelében tudatta Petőfivel, hogy „Egy Toldit akarok még írni, Toldi Estéjét. Megírásához július elején fogott hozzá. A mű teljes egészében 1848. március 20-án már kész volt, de csak hat és fél évvel később, 1854 őszén jelent meg.

Aura Krono Stúdió Budapest Jerney u. 31-33.
 
Ősszel a Rám-szakadékban

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Dömös

A részvételhez bejelentkezés szükséges a lenti e-mail címen!

Jön az ősz, a pompás színeivel. A Rám -szakadék és környéke mindig remek kiránduló hely, különösen ősszel, amikor a színek ragyognak, a víz bőséggel csobog, a levegő friss, a kedélyed meg sziporkázó!

Gyere, tarts velünk, hozd a családodat, kiránduljunk egy nagyot jó társaságban! A táv 11 km, fel a Három forrás völgyében (Rám-szakadék), majd elkanyarodunk a Júlia forráshoz, onnan vissza a Lukács-árkon keresztül Dömösre. A kirándulás közepesen nehéz, lassú tempóban megyünk.

Rám-szakadék - Dömös
 
15
16
17
18
19
20
21
 
 
 
 
Csoportos blokkoldó kezelés

Sík: 
Fizikai sík
Érzelmi sík
Szellemi sík
Település: 
Budapest VI. kerület

Az ember számos tapasztalatot gyűjt be születésétől fogva haláláig, melyek személyiségének kialakulását eredményezik. A személyiség számos hitrendszert, beidegződést, mintát, traumát, ragaszkodást tartalmaz, melyek meghatározzák gondolati, érzelmi, energetikai működését, és így az egész életét is.

A félelmekkel, beidegződésekkel, korlátokkal teli életfelfogás és önazonosítás elválaszt attól, aki valójában vagy, aki számos lehetőséggel rendelkezik. De csupán látszólag.

 

Ami itt történik:

MagNet közösségi ház, Andrássy út 98., Budapest, 1062
 
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
Pilis ősszel - színek varázsa a Dera-szurdokban és a Hosszú-hegyen
Dera-szurdok, Pilisszentkereszt
 
Börzsöny ősszel - színek varázsa a Julianus kilátóból

Sík: 
Fizikai sík
Település: 
Nagymaros

Nagymarosról indulunk a vasút állomásról, felsétálunk a Gánti Tibor emlékhelyhez, ahonnan a sziklákról páratlan a kilátás Visegrád-Dömös részre. Innen felmegyünk érintve a Szent-Mihály hegy csúcsát a Júlianus kilátóba, ahonnan a panoráma feledhetetlen, majd visszasétálunk Nagymarosra a kék túrán, és a kék kereszten.

Gyere, tarts velünk egy kellemes kirándulásra! Mozduljunk ki együtt a szabadba, és töltekezzünk az őszi napsütésben.

Börzsöny
 
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 

2018. október