Önismereti túrák - Stressz- és konfliktus kezelés a gyakorlatban

Dátum, időpont: 
2020. október 04. - 10:00 - 16:00
Település: 
Helyszín: 
Csővár

Különleges programsorozat azok számára, akik nyitottak az önismeretre, szeretnek kint lenni a szabadban, ahol tapasztalatom szerint sokkal inkább tud működni az ember kreativitása, probléma megoldó mechanizmusai.

Aktuális témánk a stressz- és konfliktuskezelés.

Azoknak szól ez a program, akik a hétköznapjaikban állandó stressznek vannak kitéve, és nem tudnak vele mit kezdeni, folyamatosan szoronganak/nyomorognak/dühöngenek/aggódnak stb., azaz feszültségben élnek.

Azoknak is szól ez a program, akik konfliktusaikat magas hőfokon élik meg, és szintén feszültek, nyugtalanok a konfliktusaikban, és utána.

Azoknak szól ez a program, akik elhiszik, hogy ezen lehet változtatni, és kialakítani egy magas stressz tűrő képességet, ahol a külső környezeti hatásoktól függetlenül is nyugodt marad az ember, és azoknak is, akik szeretnének magas konfliktustűrő képességet kiművelni magukban.

Azoknak szól ez a program, akik a hétköznapjaikban is boldog emberek szeretnének lenni, a munkahelyükön, a családban, az otthonukban, hogy a hétvége ne menjen rá a rengeteg stressz kompenzálására.

Azoknak szól a program, akik már tudják, hogy csak és kizárólag magukon múlik, és nem a külső környezeten, hogy boldog, nyugodt életet él, vagy nem.

Azoknak, akik változni szeretnének, de nem tudják, hogyan kell nem stresszelni, szorongani, aggódni, feszülni, hogyan érjék el a békés életet.

Helyszín: Csővár és környéke (mesebelien szép romvár a Cserhátban)

Táv: 8 km alatt, csekély szintkülönbséggel

Találkozó:

Utazás: Autóval tudsz idejutni. Telekocsis szervezés lesz, ezért kérlek jelezd a jelentkezésnél, hogy autóval tudsz jönni, vagy beülnél.

A kirándulásra hozz magaddal:

· Nyitottságot és bölcsességet.

· Ételt és italt magadnak, ami kitart egész nap.

· Az öltözetet előtte magánban egyeztetjük

· Részvétel: Egy hullámhosszon tagoknak 3500 Ft/fő, mindenki másnak 4500 Ft/fő. A program 18 éven felülieknek szól.

Regisztráció a részvételi díj kifizetésével érvényes. Kiscsoportos program, a helyeket a regisztráció sorrendjében töltöm fel.

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

egyhullamhosszonközösség@gmail.com

+36 30 977 1853