Önismeret rétegei, valódi változások

Dátum, időpont: 
2019. szeptember 13. - 18:00 - 20:00
Település: 
Helyszín: 
Aura Krono Stúdió, Budapest Jerney u. 31-33.

A részvételhez bejelentkezés szükséges.

A programsorozatot a tréneri tapasztalataim ihlették, hogy átadjam, hol vannak elakadva általában az emberek, milyen folyamatokra nem látnak rá önmaguktól, míg nem kapnak egy külső visszajelzést.

A program két részből áll, az első kicsit több mint fele előadás, amit én tartok, a második pedig interaktív beszélgetés.

Előadás:

Vajon miért van az, hogy sokan évek, évtizedek óta önismereti úton járnak, mégis fáj az élet az esetek zömében, és alig vannak jól?

Vajon miért nincs kiegyensúlyozott párkapcsolatban, miért nem azt csinálja, amit szeretne az önmegvalósításában, miért beteg folyton, miért nincsenek komoly, minőségi baráti kapcsolódásai, stb.?

Az önismeretet sokféle képpen meg lehet közelíteni, számos területen fedezhetjük fel magunkat, és magunkon keresztül a világ működését. Tapasztalatom szerint, - amit trénerként megélek a hétköznapokban -, úgy látom, hogy sokaknak jelent komoly nehézséget az önismeret rétegeiben való hatékony eligazodás. Példaként: Miközben egyedül él, és szeretne egy szép párkapcsolatot, nem a személyiségével és a teremtésével foglalkozik, hanem különböző keleti, vagy modern ezoterikus hitrendszerekben képzi magát, okosodik, nő a tudása, aminek persze semmi hatása nincs a párkapcsolati életterületére. Évek óta tanul és bővül, és egyre távolabb kerül egy szép párkapcsolattól, mert nem helyez figyelmet az önismeretének ezen rétegére, és közben erről mit sem tud, azt hiszi jó úton jár. Hasonlat: Körtét szeretne enni, de folyton egy almafán keresgél.

Ez csak egy példa, számtalan megfigyelésem van, amit ezen az előadáson osztok meg, amiről sokszor fogalma sincs az egyénnek, hogy mennyire elkeveredett a fogyasztói társadalmunk önismereti forgatagában a kínálati piacon.

Az előadás után beszélgetünk, és megoldásokat találunk közösen egyéni kérdésekre.

Bejelentkezés szükséges a részvételhez a lenti e-mail elérhetőségen!

Helyszín: Aura Krono Stúdió, Budapest, Jerney u. 31-33.

Belépő: 1500 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, mindenki másnak 2000 Ft. A tagsághoz regisztráció és a profil aktiválása szükséges: http://www.egyhullamhosszon.hu/

Időpont: 2019. szeptember 13. péntek 18:00 - 20:00

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu