Az okos, a buta, és a bölcs

Dátum, időpont: 
2019. november 08. - 18:00 - 20:00
Település: 
Helyszín: 
Aura Krono Stúdió, Budapest, Jerney u. 31-33.

A részvételhez bejelentkezés szükséges.

A programsorozatot a tréneri tapasztalataim ihlették, hogy átadjam, hol vannak elakadva általában az emberek, milyen folyamatokra nem látnak rá önmaguktól, míg nem kapnak egy külső visszajelzést.

A program két részből áll, az első kicsit több mint fele előadás, amit én tartok, a második pedig interaktív beszélgetés.

Aktuális program: Az okos, a buta és a bölcs

A kisugárzásom az én előfutárom. Mindig előttem jár, még meg sem szólalok, már hírt ad rólam. Megmutatja, hogy milyen az életem, a hozzáállásom, gyakorlott szem kiolvassa belőle, hogy egészséges vagyok-e, milyen a párkapcsolati életem, milyen az alap személyiség struktúrám.

A buta nem törődik vele, az okos beszél róla, és mindenkinek tanácsokat osztogat, a bölcs csendben van, csak akkor szólal meg a témában, ha szükséges, és ápolja, gondozza a kisugárzását.

Az értékességem egyensúlya, az önképem, az önszeretetem magas minőségű művelése aranyélettel ajándékoz meg. A problémák könnyen megoldhatóak, sokkal ritkábban merülnek fel, gyönyörű párkapcsolatom van, remek közösségi életem, egészségem, összességében rendben mennek a dolgok. Az önértékelés helyreállítása az én hosszú távú befektetésem, egyszer helyre rakom, egész életemben kamatozik.

A buta nem törődik vele, az okos beszél róla, és mindenkinek tanácsokat osztogat, a bölcs csendben van, csak akkor szólal meg a témában, ha szükséges, és ápolja, gondozza az önképét.

Ez csak két példa, számtalan megfigyelésem van, miként tudunk buták, okosak és bölcsek lenni. Nyilván azokhoz szólok ezen a napon, akik szeretnének minden élethelyzetben bölcsként élni.

Bejelentkezés szükséges a részvételhez a lenti e-mail elérhetőségen!

Helyszín: Aura Krono Stúdió, Budapest, Jerney u. 31-33.

Belépő: 1500 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, mindenki másnak 2000 Ft. A tagsághoz regisztráció és a profil aktiválása szükséges: http://www.egyhullamhosszon.hu/

Időpont: 2019. november 08. péntek 18:00 - 20:00

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu