Évnyitó kirándulás és túra a budai Zöldön

Dátum, időpont: 
2019. január 06. - 10:00 - 16:00
Sík: 
Település: 
Helyszín: 
Budapest

Kezdjük az évet a főváros legszebb kirándulásával/túrájával lemozogva az ünnepi plusz kilókat!

A Budán átívelő zöld túristajelzés alap eszmeisége, hogy összeköti Buda zöld területeit. Az első néhány km panorában, látványban, emlékművekben gazdag tárházát adja az arra járónak, így például nekünk is. A túrán több lehetőség is adódik a kiszállásra, éppen azért, mert számos olyan helyen vándorlunk, ahonnan tömegközlekedéssel könnyedén el lehet jutni bárhova.

Választhatsz egészen mini távot is a Gellért-hegyen át, érintve a Szabadság-szobrot, Szent-Gellért szobrot, kanyarogva Budapest legjobb panoráma útját kínálva egésszen a Filozófusok kertjén át a Hegyalja útig, onnan a Krisztina körútra érve a Tabánon.

Jöhetsz hosszabb kirándulásra, vagy túrára is végig a zöldön a Kis-Sváb-hegyen át, érintve a gyermekvasutat fel a Normafára közben több kiszálló ponttal, ha elfáradtál, vagy a gyerkőc megunta. 

A Normafáról a János-hegy oldalában átkanyargunk a Budakeszi útra, és csak megyünk a Zöldön, megyünk, míg egyszer csak befejezzük...

Nincs is értelme távról beszélni, mert mindenki ott száll ki ahol akar, még én sem tudom meddig megyek aznap, egyszer csak befejezem lehet az Árpád-kilátó után a Szépvölgyi úton, de lehet, még felkapaszkodok a Hármashatár-hegyre is, ha érdemes a panoráma miatt.

Jelentkezz, és aztán gyere el! Hozd el gyerekeidet, barátaidat, hozzátartozóidat is, akikkel szívesen megosztanád ezt a napot! 

A kirándulásra hozz magaddal:
• sok mosolyt, nyitottságot, aktivitást
• öltözz rétegesen, túra, vagy sportcipő szükséges, és mivel tél van jelzem, melegen öltözz!
• szendvicseket, ételt és italt
• részvétel: 1000 Ft Egy Hullámhosszon tagoknak, 1500 Ft mindenki másnak, gyerekeknek ingyenes 18 éves kor alatt.

Találkozó:
• Gellért-tér, a Sziklatemplom előtt
• találkozó ideje: 10:00
• kirándulás vége: amikor elfáradtál, és haza mész

Bejelentkezés:
Sebestyén Zoltán: +36 30 9771 853
info@egyhullamhosszon.hu

Várunk szeretettel:
Egy Hullámhosszon csapata