ÉN-állítás

Dátum, időpont: 
2019. április 13. - 07:30
Település: 

Láss rá kívülről egy helyzetedre, problémádra! A megoldáshoz pedig az állításod végére elvezetlek. Hogy mire állíthatsz?

Bármivel érkezhetsz, amivel úgy érzed, hogy szeretnél foglalkozni, szeretnél rálátni, szeretnéd feloldani, szeretnél rá megoldást találni. Bármivel, amiben elakadtál, amin szeretnél változtatni.
Néhány konkrét példa, amire már állítottak: nem múló fizikai tünet, szorongás, maximalizmus, cégműködés, párkapcsolati konfliktus, elakadás az önmegvalósításban, túl régóta tartó egyedüllét, munkahelyi feszültség...  

Nem kell, hogy jártas legyél hasonló élményben, semmilyen gyakorlati vagy elméleti tudás nem szükséges hozzá.

Formái:
- Egész napos kiscsoportos, meghirdetett időpontokban 

Részvétel:
Saját állítással: 15 000 Ft / fő
Saját állítás nélkül: 5000 Ft / fő

Az aktuális alkalmakat és helyszíneket az Eseménynaptárban találod. http://www.vajaykitti.hu/naptar

Visszajelzések:

„A görcs, amiről azt hittem csak tolmácsolás közben van a gyomromban, máskor is ott lapult szép alattomosan... Az állítás alatt kioldódott a megfelelési kényszer, önbizalomhiány jó része, ami nemcsak a tolmácsolásból tűnt el, hanem az alapszituk egy részéből is! Elhiszem magamról, hogy alkalmas vagyok erre a munkára és nem zavar ha nem jut eszembe egy szó, mert tudom hogy emberekkel dolgozom, akik szintén nem tökéletesek és bízom magamban, a többiekben annyira, hogy elhiggyem, mindent meg tudok oldani.
Az egyetemen eddig igyekeztem elbújni ha új feladatról volt szó, most meg én jelentkezem elsőként.”

Szilvi a mindennapjaiban jelenlévő szorongással érkezett, amit minden egyes új helyzet, feladat előtt élt meg, ami különösen kihatott a munkájára és a tanulmányaira. Emellett nem mert kiállni önmagáért és nem merte felvállalni a véleményét és azt, amit igazából szeretett volna. Ez benne már állandó feszültséget és indulatokat okozott.

"Számomra "csoda" volt azt megtapasztalni, ahogy a testem reagált a folyamatok alatt és éreztem hogy közelebb kell-e mennem valakihez, vagy elzsibbadt a lábam, vagy megfájdult a fejem amikor beálltam egy-egy szerepbe.
Azt hiszem a fejemben történt változás [smiley]
Így aztán becsülve Önmagam, megadom magamnak a lehetőséget, hogy egy olyan Férfit engedjek majd be az életembe, akiben megvan a tisztelet a Nő iránt... És az igazi változás azt hiszem az, hogy elfogadjam azokat a pillanatokat az életemből, amire nem voltam büszke."

Ani a párkapcsolat és a párkapcsolatban megélt nőiségének témájával érkezett. 

 

További információ és jelentkezés:
vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74