Egyedüllétből kapcsolatba

Dátum, időpont: 
2020. január 11. - 10:00 - 19:00
Település: 
Helyszín: 
Veresegyház, Mosonyi Mihály utca 27.

Kinek szól ez a nap?

Aki egyedül van, és szeretne párkapcsolatot, vágyik egy társra. Fontos a mondat második része, mert van sok-sok egyedülálló ember, akiben sokkal erősebb a félelem egy kapcsolattól, mint a vágya egy kapcsolatra!

  • Annak szól, akinek fogalma sincs, miért nem jön már egy hozzá való ember.
  • Annak is, aki tudja miért nem, de nem tud önmagán változtatni.
  • Annak is, aki tudja, azt gondolta, hogy megoldja majd egyedül, de mégsem történik semmi.
  • Annak is, aki tudja, meg is oldotta, de olyan emberek jönnek hozzá, akikhez képtelenség kapcsolódni.

Egy feltétele van a jelentkezésnek:

Nyitott, okulni vágyó, és változásra hajlamos ember légy, tele kíváncsisággal, és tettvággyal! Lássuk be, valamit változnod kell, mert amit eddig csináltál az az egyedüllétet eredményezte, vagy boldogtalan kapcsolatokat!

A napról:

Sok éves tréneri tapasztalatom a témában arra ösztökélt, hogy szervezzek egy ilyen csoportos napot időnként, mert vannak emberek, akik csoportban tudnak befogadóak lenni. Aki egyéniben, az majd eljön hozzám egyedül a témában. A modern ember annyi félelem alapú hitrendszerrel tömte tele az életterét, hogy csoda egyáltalán egy jól működő párkapcsolat ebben a világban. A legszebb pedig, hogy szinte minden egyéni konzultációra csoportos programra eljövő egyedülálló embernek olyan hitrendszerei vannak, amiket észre sem vesz, és tudat alattiból működtetve saját magát kárhoztatja egyedüllétre. Itt csoportban élmény lesz ezeket felderíteni a nap első felében, lesz meglepetés és döbbenet, mindig így szokott lenni.

A nap második fele a teremtésről szól, gyakorlatokról, miként változz, hogy a világ is megváltozzon körülötted, és hozzád való társat vonzz az életedbe. Már most jelzem, tényleg változnod szükséges, mert amit eddig csináltál, ezt eredményezte, ami miatt eljössz, mert nem jó. Ha mást akarsz, máshogy kell élned, gondolkodnod, vágynod, cselekedned!

Röviden ennyi!

Jöjjön, aki tisztelettel teli, szeretetalapú, könnyed és emelő kapcsolatra vágyik! A létszám maximált, kiscsoportos a hatékonyság miatt!

Részvétel:

Egy hullámhosszon tagoknak 12 000 Ft/fő, mindenki másnak 15 000 Ft/fő. Ebben van egy ebéd, és egy vacsora, mert nálam a vendéglátás egészen kiváló mások tapasztalata szerint!

Regisztráció a részvételi díj kifizetésével!

Lemondási feltételek:

A program indulásának időpontjához viszonyítva a részvétel lemondása esetén:

30 nap és az részvételi díj befizetése között: Az részvételi díj értékének 50%-a kerül visszafizetésre

15-29 nap között: Az részvételi díj értékének 20%-a kerül visszafizetésre

0-14 nap között: Az részvételi díj értékének 0%-a kerül visszafizetésre

Időpont: 2020. január 11. szombat

Helyszín: Veresegyház, Mosonyi Mihály utca 27.

Bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu