Egy hullámhosszú hétvége - Zalaszentlászló

Dátum, időpont: 
2019. április 25. - 10:00 - 2019. április 28. - 16:00
Sík: 
Település: 
Helyszín: 
Zalaszentlászló

Közösségünk egyik legfontosabb tartóoszlopa a hosszú hétvégék, amikor is könnyed eleganciával napokig együtt töltjük az időnket. Nagyon mély és hosszú távú barátságok köttettek már ezen alkalmakkor, akik visszatérnek folyton egymás társaságáért, ugyanakkor remek belépő közösségünkbe a bátraknak is, akik még nem ismernek bennünket, de szeretnének minőségi emberi kapcsolatokat, itt találni fognak.

Szilveszter után visszatérünk a Makovecz Imre tervezte palotába, és alaposan megismerkedünk a környék szépségeivel immár nem télen, hanem remek tavaszi időben!

Tervezünk sok szabadidős programot, köztük túrát, pancsolást, várnézést, és természetesen, aki szeretne, kapcsolódhat hozzánk jófajta önismereti barangolásra is.

2 és 3 éjszakára is lehet jönni, ebben most nagy szabadságot tudunk adni. Nyilván érdemes 3 éjszakára, könnyebb a logisztikai szervezés is, hiszen ide jobbára autóval lehet eljutni, éppen ezért telekocsis rendszerben megyünk.

A szálláson korlátozott mennyiségben 2 fős szobák vannak leginkább pároknak, és rengeteg 4 fős. A hely szállodaként működött régen, így nagyon kényelmes, igényes.​

Program:

Április 25. csütörtök: 12:00-tól érkezés.

Természetesen ebéddel várunk, utána pedig kirándulunk egy nagyot a Zalai-dombságban. Kalosd környéki erdőkbe vesszük be magunkat, felfedezőútra indulunk, olyan Zolis kalandra az ismeretlenbe. Aki már volt ilyenen velem, tudja, remek mulatság!

Április 26. péntek:

Délelőtt szabadfoglalkozás, akinek van kedve átugorhat Kehidára pancsolni, én biztosan megyek a gyermekeimmel. Délután önismereti barangolásra hívlak. Játékos formában, olyan vetélkedős stílusban kapcsolódunk önmagunkon keresztül egymáshoz, bölcsességünkhöz szabadban és a kupolában egyaránt.

Április 27. szombat:

Délelőtt Kitti hív téged egy elmélyülős, önismereti programra, olyan Kittisen megható és nagy felismerésekkel járó belső utazásra. Délután Sümegre megyünk vár- és városnézőbe. Voltál már Sümegen? Én vagy 15-ször biztosan, de alig várom megint. Este, aki szereti a jó magyar bort, azzal meglátogatjuk a környék egyik legjobb borospincéjét Zalaszentgróton!

Április 28. vasárnap:

Délelőtt szervezett programként átautózunk Zalaszántóra a béke sztúpához, a környéken kirándulunk is egyet, délután pakolunk, és hazamegyünk.

A programok nem kötelezőek, aki, amelyikre érzi a hívást, arra jön. Mi itt a közösségben szeretjük megélni a döntési szabadságot az Egy Hullámhosszú hétvégéken.

Részvétel:

Ár Egy Hullámhosszon tagoknak (aki feliratkozott a hírlevélre):

2 éjszakára/3 napra: 24 000 Ft
3 éjszakára/4 napra: 30 000 Ft

Ár 18 év alattiaknak:

2 éjszakára/3 napra: 21 000 Ft
3 éjszakára/4 napra: 27 000 Ft

Ár mindenki másnak:

2 éjszakára/3 napra: 29 000 Ft
3 éjszakára/4 napra: 35 000 Ft

Ebben benne van minden kaja (reggeli, ebéd, vacsora) és a szállás költsége. Ami nincs benne, az ital. Teát főzünk, kávét szintén, minden másféle italról magadnak szükséges gondoskodni.

Az ételeket magunknak készítjük, lehetőség van normál, és Vegan étrendre is. Beosztjuk a konyhai teendőket, jó barátságnál, jó közösségben öröm egymás vendéglátása.

Bejelentkezés nálam, részvételi díj kifizetésével.  

Lemondási feltételek:

A program indulásának időpontjához viszonyítva a programon való részvétel lemondása esetén:

40 nap- regisztráció időpontja között: A részvételi díj értékének 50%-a kerül visszafizetésre

20-39 nap között: Az részvételi díj értékének 20%-a kerül visszafizetésre

0-19 nap között: Az részvételi díj értékének 0%-a kerül visszafizetésre

További részletek és bejelentkezés:

Sebestyén Zoltán

+36 30 977 1853

info@egyhullamhosszon.hu