Egészség nap

Dátum, időpont: 
2019. szeptember 29. - 09:30 - 19:00
Az eseményig még 13 nap van hátra
Település: 
Helyszín: 
Aura Krono Stúdió, Budapest XIV: Jerney u. 31-33.

Az egészség olyan tulajdonság, ami természetes lételeme az embernek.

A betegség ebből az alapállapotból való kibillent helyzet.

Az egészségért tesz az ember, a betegséggel küzd.

Egészségesnek maradni jóval kisebb energia befektetést igényel, mint egy betegségből meggyógyulni.

Aki egészség tudatú, az boldog és derűs életet tud élni, aki betegség tudatú, folyton egy lefelé húzó spirálban tekereg a legkülönfélébb betegség tünetekbe csavarodva. Ezért érdemes egészségesnek maradni, és így látni önmagadat, ha meg valami kórság kínoz, mielőbb kijönni belőle, és őrizni a visszanyert egészségedet. Ez az egészség tudatosság.

Ez a nap az egészséget támogatja, olyan előadókat kértünk fel, olyan témákat hozunk, amik az egészség megőrzését támogatják, vagy a mielőbbi visszautat az egészségbe. Immár 4. alkalommal rendezzük meg, mint az egyik legfontosabb szakmai/önismereti programunkat.

Immár hagyományosan a program két, egymással párhuzamos szálon fut, a nagyteremben előadások és beszélgetések, egy kisteremben pedig egyéni kezelések lesznek.

Neked szól ez a program:

  • Ha az egészségedet szeretnéd őrizni, vagy visszaállítani
  • Mindezt tudatosan, tájékozódva, érett hozzáállással
  • Jó ember vagy, befogadó, kíváncsi, jó szándékú
  • Rugalmas, és tanulékony, nyitott az újdonságokra
  • Időt és energiát fektetsz az egészségedbe

A nap tematikája:

9:30 – megnyitó és beszélgetés velem, Sebestyén Zoltánnal, a közösség vezetőjével

10:10 – Bogdán Erika és Czene Ildikó beszél a kezelésekről, amit tartanak a nap folyamán

10:30 – Romhányiné Kovács Mária előadással egybekötött gyakorlati bemutatója gerincünkről

13:30 – ebédszünet, kötetlen beszélgetés

14:30 – Dr. Weixl Várhegyi Lászlóval előadás és beszélgetés az elektroszmog témakörben

17:30 – szünet, beszélgetés az előadókkal kötetlenül

18:30 – záró beszélgetés

Előadókról:

Romhányiné Kovács Mária:

Meglátni és megszeretni. Ilyen volt az első élményem Marival. Bizsergetően hiteles, melengetően finom és kellemes személyiség, céltudatos, precíz, küldetése van, olyan megjelenése, hogy rögtön kihúzod magadat, mert érzed, itt most nincs helye a görnyedtségnek. Marika elköteleződése a gerinc egészségének fenntartása iránt egyszerre bámulatos, lenyűgöző, impozáns és felemelő. Olyan erő árad a lényéből, amihez az ember rögtön bizalommal kapcsolódik, és minden érzékszervével arra figyel, hogy ebből a mérhetetlen tapasztalati tudásból elcsípjen egy keveset. Ha minden ember ezen a földön eltöltene néhány órát Marikával, és szót fogadna neki, soha többé nem kellene hallanunk becsípődésről, lumbágóról, fájdalmakról, kínokról. Mert mindez megelőzhető, vagy gyógyítható azzal a tudatossággal, amire ő tanít. Kihagyhatatlan…

Dr. Weixl Várhegyi Lászlóval:

Frappáns, kemény, szókimondó ember, és végtelenül tájékozott. Természetgyógyászként az elmúlt évtizedekben sok ezer embert segített hozzá a gyógyuláshoz, jártassága a táplálkozáson keresztül, az életmódon át, a megelőzés fontosságáig ér, és itt most nekünk egy rendkívül fontos és napi figyelmet igénylő témát bont ki, az elektroszmog hatásait az élő szervezetekre. Mondhatnám azt is, hogy nálánál hitelesebb embert nehéz ma találni az országban ebben a témakörben, mert inkább elbagatellizálja mindenki az ügyet, csak ne kelljen tükörbe nézni. Pedig a telefonok és kütyük modern világában égetőbb kérdés az egészség megőrzésében alig van, mint ezek hatása ránk…

Egyéni kezelés:

Egész nap, időpontra bejelentkezve folynak a kezelések Bogdán Erika és Czenei Ildikó közreműködésével.

Miért fontos a helyes arc bőrápolás? Hogyan tisztítsuk-ápoljuk otthon az arcbőrünket? Milyen az arcbőröd valójában? Ezekre a kérdésekre is választ kaptok tőlünk, amiben egy mikroszkópos API bőrdiagnosztizáló gép lesz a segítségünkre. A készülék a bőrt 7 faktor alapján vizsgálja – Hidratáltság, zsírtartalom, pórusok, pigment folt, pattanás, ránc, érzékenység. Minden érdeklődő személyre szabott arcápolásban és egy frissítő arcmasszázsban részesül.

Helyszín: Aura Krono Stúdió, Budapest XIV: Jerney u. 31-33.

Részvétel és díja:

A helyszín befogadóképessége miatt a részvevők száma maximált, így a regisztráció sorrendjében töltjük fel a helyeket.

Egyéni kezelés nélkül: Egy hullámhosszon tagoknak 5000 Ft, mindenki másnak 6000 Ft. Ez tartalmazza az egészség- és beszélgető tér közös programjait. Ha nem vagy tag, írj, és elmondom, hogyan lehetsz.

Ehhez hozzájön az egyéni kezelések díja, ha kérsz és kapsz időpontot: 1500 Ft/alkalom

Ételt és italt hozz magaddal, de lehet rendelni is ezer helyről. Az utóbbit megbeszéljük a helyszínen.

Regisztráció: A lenti elérhetőségek egyikén, ha kérsz egyéni kezelést, akkor jelezd felém, hogy kihez szeretnél kezelésre menni, és egyeztetünk időpontot.

A regisztráció a részvételi díj kifizetésével érvényes.

Sebestyén Zoltán

info@egyhullamhosszon.hu

+36 30 977 1853